Jinak je to pěkně na nic, myslel sem, že je aktivní už na pořád, dokud je v něm zasunuta SIM karta

No, to jsem ještě nezkoušelmargos píše:No a neni nahodou pin na karte? na telefonu asi tezko, ne? tak si to najdi v menu telefonu a zrus volbu pozadavek na pin..
No, to je origo tel.BMW, jak jej vytáhneš z té šachty(jo, je bezšňůrovýmargos píše:a co to je zac, prosim te? nevim, ze by origo tel. mel v sobe nejaky baterky, mimo to ten samotny telefon je jen "sluchatko" a hand free se ovlada tlacitky na mid, stejne jako vetsina jeho funkci a sluchatko se vubec nezveda, je porad jak ty rikas v sachte..
OMFGgelty píše:No, to je origo tel.BMW, jak jej vytáhneš z té šachty(jo, je bezšňůrovýmargos píše:a co to je zac, prosim te? nevim, ze by origo tel. mel v sobe nejaky baterky, mimo to ten samotny telefon je jen "sluchatko" a hand free se ovlada tlacitky na mid, stejne jako vetsina jeho funkci a sluchatko se vubec nezveda, je porad jak ty rikas v sachte..) a otočíš, tak na zadní straně je krat a pod ním 2 tužk. baterky
) mám ho i v manuálu, ale o tom PIN tam moc není.
No a jak bys chtěl tel. tak to aktiv. na volantu, ale to při každém nastartování píše: vložte pin![]()
Nevím, jak to přes ovládání volantu zrušit, nebo nějak jinak...
No to nejde, jelikož v autě je v tom velkým plastu.RuDoSh píše:OMFGgelty píše:No, to je origo tel.BMW, jak jej vytáhneš z té šachty(jo, je bezšňůrovýmargos píše:a co to je zac, prosim te? nevim, ze by origo tel. mel v sobe nejaky baterky, mimo to ten samotny telefon je jen "sluchatko" a hand free se ovlada tlacitky na mid, stejne jako vetsina jeho funkci a sluchatko se vubec nezveda, je porad jak ty rikas v sachte..) a otočíš, tak na zadní straně je krat a pod ním 2 tužk. baterky
) mám ho i v manuálu, ale o tom PIN tam moc není.
No a jak bys chtěl tel. tak to aktiv. na volantu, ale to při každém nastartování píše: vložte pin![]()
Nevím, jak to přes ovládání volantu zrušit, nebo nějak jinak...
Tak tu kartu vytahni, strc ji do mobilu a vypni na ni PIN, a pak ji vrat do auta!
Potvrzuju, není v tom problém, stačí to pak jen podlepit třeba tou širší izolepou ... Běžně jsem si kdysi takhle přehazovala SIMku mezi telefony na "velký" a "malý" karty ...Hanz píše: proste to vylom, strc do jinyho fonu, vyndej a vlep zpatky...
Konečně slušná odpověď!STANIK píše:gelty: Já mám ve svém autotelefonu tu kartu také do toho velkého plastu vlepenou... PIN se dá vypnout v AUTOTELEFONU, jen si s tím pohrej, když nebudeš vědět jak, tak to sem napíšu... Ale dobré by bylo říct, jaký typ auta máš a ve kterém roce je vyrobené. Baterky se mě dobíjejí automaticky po vložení telefonu do "tunelu".
Sorry, ale tady probíhá nějaká soutěž???Hanz píše:promin, ale to uz se fakt neda... ty chces vyhrat soutez o debila fora nebo o co tady jde?
proste to vylom, strc do jinyho fonu, vyndej a vlep zpatky... kdyz je pro tebe tohle problem, obdivuju ze jsi vubec schopnej ridit tak komplexni vec jako je auto...
Nebo skoč někam do zastavárny, mám dojem, že stará Motorola d160 nebo Philips Fizz makali s velkou kartou, a vypni si PIN tam. Pozor, u některých karet nejde PIN vypnout vůbec, určitě to nešlo u německého D2, nevím, jak je na tom T-Mobile u nás.gelty píše: no, já zkusím ještě variantu takovou, že to na tom BMW telefonu zkusím ten PIN vypnout, akdyž to nepůjde, tak to vylomíma přilepím.
PIN vypnout jde u všech standardních karet operátorů, Motorola d160 už byla ta hubená, na velký formát byla d460, v nějakým antikvariátě by snad mohla bejtVlasta píše:Nebo skoč někam do zastavárny, mám dojem, že stará Motorola d160 nebo Philips Fizz makali s velkou kartou, a vypni si PIN tam. Pozor, u některých karet nejde PIN vypnout vůbec, určitě to nešlo u německého D2, nevím, jak je na tom T-Mobile u nás.gelty píše: no, já zkusím ještě variantu takovou, že to na tom BMW telefonu zkusím ten PIN vypnout, akdyž to nepůjde, tak to vylomíma přilepím.