Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Autotelefon?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
gelty
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od gelty »

Chtěl sem se zeptat, jestli se dá to nějak přenastavit, abych po každé, když nasednu do auta a chtěl mít funkční telefon, nemusel zadávat PIN?! :evil:

Jinak je to pěkně na nic, myslel sem, že je aktivní už na pořád, dokud je v něm zasunuta SIM karta :?
margos
Klubové ID: 53
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od margos »

No a neni nahodou pin na karte? na telefonu asi tezko, ne? tak si to najdi v menu telefonu a zrus volbu pozadavek na pin..
gelty
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od gelty »

margos píše:No a neni nahodou pin na karte? na telefonu asi tezko, ne? tak si to najdi v menu telefonu a zrus volbu pozadavek na pin..
No, to jsem ještě nezkoušel :oops: Zjistil jsem, že v tel. jsou baterky a k tomu vybité 8O Já myslel, že má nějaký monočlánek, který se v té šachtě, kde je tel. furt dobíjí. :? A taky sem nečekal, že když tel. bude vybitý, ale SIM karta zasunutá v té šachtě(né v tel!) tak že budu nedostupný 8O :cry: Já si myslel, že to bude v autě vyzvánět i tak, když tam je zabudován HANDS FREE :evil: a že ten vysouvací telefon, je jen jako další možnost telefonování mimo auto :?
margos
Klubové ID: 53
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od margos »

a co to je zac, prosim te? nevim, ze by origo tel. mel v sobe nejaky baterky, mimo to ten samotny telefon je jen "sluchatko" a hand free se ovlada tlacitky na mid, stejne jako vetsina jeho funkci a sluchatko se vubec nezveda, je porad jak ty rikas v sachte..
gelty
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od gelty »

margos píše:a co to je zac, prosim te? nevim, ze by origo tel. mel v sobe nejaky baterky, mimo to ten samotny telefon je jen "sluchatko" a hand free se ovlada tlacitky na mid, stejne jako vetsina jeho funkci a sluchatko se vubec nezveda, je porad jak ty rikas v sachte..
No, to je origo tel.BMW, jak jej vytáhneš z té šachty(jo, je bezšňůrový :wink: ) a otočíš, tak na zadní straně je krat a pod ním 2 tužk. baterky 8O ) mám ho i v manuálu, ale o tom PIN tam moc není.
No a jak bys chtěl tel. tak to aktiv. na volantu, ale to při každém nastartování píše: vložte pin :evil:
Nevím, jak to přes ovládání volantu zrušit, nebo nějak jinak... :?
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

gelty píše:
margos píše:a co to je zac, prosim te? nevim, ze by origo tel. mel v sobe nejaky baterky, mimo to ten samotny telefon je jen "sluchatko" a hand free se ovlada tlacitky na mid, stejne jako vetsina jeho funkci a sluchatko se vubec nezveda, je porad jak ty rikas v sachte..
No, to je origo tel.BMW, jak jej vytáhneš z té šachty(jo, je bezšňůrový :wink: ) a otočíš, tak na zadní straně je krat a pod ním 2 tužk. baterky 8O ) mám ho i v manuálu, ale o tom PIN tam moc není.
No a jak bys chtěl tel. tak to aktiv. na volantu, ale to při každém nastartování píše: vložte pin :evil:
OMFG

Tak tu kartu vytahni, strc ji do mobilu a vypni na ni PIN, a pak ji vrat do auta! :)
gelty
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od gelty »

RuDoSh píše:
gelty píše:
OMFG

Tak tu kartu vytahni, strc ji do mobilu a vypni na ni PIN, a pak ji vrat do auta! :)
No to nejde, jelikož v autě je v tom velkým plastu. :cry: Musel bych ji vylomit a pak bych ji do autotel.už nedal a výměna za novou plastovou prý stojí 400Kč (bylo mi řečeno v T-mobile) 8O
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#8 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

promin, ale to uz se fakt neda... ty chces vyhrat soutez o debila fora nebo o co tady jde?
proste to vylom, strc do jinyho fonu, vyndej a vlep zpatky... kdyz je pro tebe tohle problem, obdivuju ze jsi vubec schopnej ridit tak komplexni vec jako je auto...
“Ability is what you're capable of doing.”
Misa Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 62

#9 Příspěvek od Misa Moderátor »

Hanz píše: proste to vylom, strc do jinyho fonu, vyndej a vlep zpatky...
Potvrzuju, není v tom problém, stačí to pak jen podlepit třeba tou širší izolepou ... Běžně jsem si kdysi takhle přehazovala SIMku mezi telefony na "velký" a "malý" karty ...
E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
Leny
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Leny »

Je docela zábavný to číst, asi tu soutěž vyhraje :D
STANIK

#11 Příspěvek od STANIK »

gelty: Já mám ve svém autotelefonu tu kartu také do toho velkého plastu vlepenou... PIN se dá vypnout v AUTOTELEFONU, jen si s tím pohrej, když nebudeš vědět jak, tak to sem napíšu... Ale dobré by bylo říct, jaký typ auta máš a ve kterém roce je vyrobené. Baterky se mě dobíjejí automaticky po vložení telefonu do "tunelu".
gelty
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od gelty »

STANIK píše:gelty: Já mám ve svém autotelefonu tu kartu také do toho velkého plastu vlepenou... PIN se dá vypnout v AUTOTELEFONU, jen si s tím pohrej, když nebudeš vědět jak, tak to sem napíšu... Ale dobré by bylo říct, jaký typ auta máš a ve kterém roce je vyrobené. Baterky se mě dobíjejí automaticky po vložení telefonu do "tunelu".
Konečně slušná odpověď! :P
No, já si to myslel, že by se měli dobíjet 8) Ale ty už byli total na nic.
Je to 530D r.v. 10/2001 model 2002
když tak mi pošli SZ
dík :wink:
gelty
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od gelty »

Hanz píše:promin, ale to uz se fakt neda... ty chces vyhrat soutez o debila fora nebo o co tady jde?
proste to vylom, strc do jinyho fonu, vyndej a vlep zpatky... kdyz je pro tebe tohle problem, obdivuju ze jsi vubec schopnej ridit tak komplexni vec jako je auto...
Sorry, ale tady probíhá nějaká soutěž??? 8O :P

Já mám už 5 let stejnou SIM a nikdy sem ji takhle nemusel vlepovat zpátky, proto sem to nikdy nedělal, tak sem to nechtěl zkoušet, protože kdyby mi to náhodou nedrželo, nebo nějak v té úzké šachtě vypadlo, nebo co já vím, tak bych to z ní už nevytáhl. 8)
A za další, zkoušet nevyzkoušené a pak si jít za ty prachy pro novou, tak to se raději na to vys... :evil:

Nemusíte hned člověka urážet, tolik urážek, co je tady, sem ještě na jiných forech fakt nezažil.
Už vidím jak by ti bylo, kdyby sis taky s něčím nevěděl rady a slušně se zeptal a někdo ti řekl, že seš debil, protože to on dělá dnes a denně :wink:
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od darmon »

gelty píše:
Nemusíte hned člověka urážet, tolik urážek, co je tady, sem ještě na jiných forech fakt nezažil.
Už vidím jak by ti bylo, kdyby sis taky s něčím nevěděl rady a slušně se zeptal a někdo ti řekl, že seš debil, protože to on dělá dnes a denně :wink:
tos zazil jeste malo ;)
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Hitman »

:lol:
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od RuDoSh »

gelty a hlavne az ji tam budes vlepovat zpatky, prilep ji jen "zespoda", kdyz ji prelepis pres tu "kovovou" cast tak nebude fungovat :lol: :lol: :lol:
gelty
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od gelty »

RuDoSh píše:gelty a hlavne az ji tam budes vlepovat zpatky, prilep ji jen "zespoda", kdyz ji prelepis pres tu "kovovou" cast tak nebude fungovat :lol: :lol: :lol:
no, já zkusím ještě variantu takovou, že to na tom BMW telefonu zkusím ten PIN vypnout, akdyž to nepůjde, tak to vylomím 8) a přilepím. :wink:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#18 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

gelty píše: no, já zkusím ještě variantu takovou, že to na tom BMW telefonu zkusím ten PIN vypnout, akdyž to nepůjde, tak to vylomím 8) a přilepím. :wink:
Nebo skoč někam do zastavárny, mám dojem, že stará Motorola d160 nebo Philips Fizz makali s velkou kartou, a vypni si PIN tam. Pozor, u některých karet nejde PIN vypnout vůbec, určitě to nešlo u německého D2, nevím, jak je na tom T-Mobile u nás.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Misa Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 62

#19 Příspěvek od Misa Moderátor »

Vlasta píše:
gelty píše: no, já zkusím ještě variantu takovou, že to na tom BMW telefonu zkusím ten PIN vypnout, akdyž to nepůjde, tak to vylomím 8) a přilepím. :wink:
Nebo skoč někam do zastavárny, mám dojem, že stará Motorola d160 nebo Philips Fizz makali s velkou kartou, a vypni si PIN tam. Pozor, u některých karet nejde PIN vypnout vůbec, určitě to nešlo u německého D2, nevím, jak je na tom T-Mobile u nás.
PIN vypnout jde u všech standardních karet operátorů, Motorola d160 už byla ta hubená, na velký formát byla d460, v nějakým antikvariátě by snad mohla bejt :D
E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od darmon »

na velkou kartu byla urcite motorola flare
Odpovědět