Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Palubní počítač
-
-
Vsak ten palubak mas v podstate zakomponovany v tom radiu...Ja ho nemam,tak ti presne nereknu,ale co si pamatuju,tak by tam melo byt, 2xprumerna spotreba,dojezd,stopky,nastaveni max.rychlosti a fakt nevim co dal,spis se optej jestli tam to a to je a ja ti reknu jestli jo....kazdopadne se pak pres kod dostanes do modu,kde muzes sledovat snad uplne vsecko.....napr. kolik litru (s presnosti na deci) mas v leve a kolik v prave nadrzi 

-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
bpytlik píše:Vsak ten palubak mas v podstate zakomponovany v tom radiu...Ja ho nemam,tak ti presne nereknu,ale co si pamatuju,tak by tam melo byt, 2xprumerna spotreba,dojezd,stopky,nastaveni max.rychlosti a fakt nevim co dal,spis se optej jestli tam to a to je a ja ti reknu jestli jo....kazdopadne se pak pres kod dostanes do modu,kde muzes sledovat snad uplne vsecko.....napr. kolik litru (s presnosti na deci) mas v leve a kolik v prave nadrzi
koupil jsem auto v bazaru a zadny kod mi k palubnimu pocitaci nedali, muzu ho nekde zjistit? v servisu?
Greg píše:bpytlik píše:Vsak ten palubak mas v podstate zakomponovany v tom radiu...Ja ho nemam,tak ti presne nereknu,ale co si pamatuju,tak by tam melo byt, 2xprumerna spotreba,dojezd,stopky,nastaveni max.rychlosti a fakt nevim co dal,spis se optej jestli tam to a to je a ja ti reknu jestli jo....kazdopadne se pak pres kod dostanes do modu,kde muzes sledovat snad uplne vsecko.....napr. kolik litru (s presnosti na deci) mas v leve a kolik v prave nadrzi
koupil jsem auto v bazaru a zadny kod mi k palubnimu pocitaci nedali, muzu ho nekde zjistit? v servisu?
taky zadny kod nedostanes, ten je jen pro "servis"
jinak samozrejme nemusis mit bc soucasti auto radia, u e39 muze byt "malej" palubak soucasti pristrojovky ma pak myslim o neco min funkci...
-=[BLIZZARD]=- píše:Chci kupovat BMW 523i tak z '98 - tedy E39.
Zajimalo by mě jaké jsou tam palubní počitače, co to všecko umí a jestli se dá horší "upgradovat" na lepší.
Hoj.
Mám 525 TDS E 39 a palubní počítač v přístrojovce. Pod ukazatelem km (celkové a nulované) si přepínám na: průměrná rychlost od vynulování km, průměrná spotřeba, dojezd na palivo v nádrži v km a venkovní teplotu, která mi stabilně ukazuje kolem -40 C, což mě pěkně sere. Nevíte někdo co s tím? Na poslední přepnutí je políčko prázdné, tak nevím jestli tam nemá ještě něco být. Okamžitá spotřeba je jako u E 34 formou pohybující se ručičky. V panelu originál rádia samozřejmě krom CD, Radio a Tape, není funkce žádná.
Baxon píše:berri píše:venkovní teplotu, která mi stabilně ukazuje kolem -40 C, což mě pěkně sere. Nevíte někdo co s tím?
kup si nový čidlo na teplotu, máš ho před PP kolem
Můžeš to prosím tě upřesnit, kde před PP kolem? Někde ještě za podběhem nebo až v nárazníku? A jak se k němu prosím tě dostanu, a? nerozdělávám půlku auta. A nevíš kolik asi stojí. Baj očko. Od pasu.
Jinak Baxone vřelé díky za užitečné rady.
-
- Kontaktovat uživatele:
berri píše:Baxon píše:berri píše:venkovní teplotu, která mi stabilně ukazuje kolem -40 C, což mě pěkně sere. Nevíte někdo co s tím?
Můžeš to prosím tě upřesnit, kde před PP kolem? Někde ještě za podběhem nebo až v nárazníku? A jak se k němu prosím tě dostanu, a? nerozdělávám půlku auta. A nevíš kolik asi stojí. Baj očko. Od pasu.
ohni si pod nárazník a v tom plastu před PP kolem, kterej je částečně i součástí podběhu, je prolisek. V něm najdeš to teplotní čidlo, pokud si ho už někde nevytratil

V BMW stjí 800,- bez DPH

Baxon píše:berri píše:Baxon píše:[quote="berri"]
venkovní teplotu, která mi stabilně ukazuje kolem -40 C, což mě pěkně sere. Nevíte někdo co s tím?
ohni si pod nárazník a v tom plastu před PP kolem, kterej je částečně i součástí podběhu, je prolisek. V něm najdeš to teplotní čidlo, pokud si ho už někde nevytratil

V BMW stjí 800,- bez DPH

Díky. Celý dopoledne jsem pod tím ležel, bo mi tekla nádobka ostřikovače. Pěkná pakárna. Čidla jsem si tam nikde nevšim, protože tam jak popisuješ jsem ani nečučell. Jdu na to. Díky.
berri píše:-=[BLIZZARD]=- píše:Chci kupovat BMW 523i tak z '98 - tedy E39.
Zajimalo by mě jaké jsou tam palubní počitače, co to všecko umí a jestli se dá horší "upgradovat" na lepší.
Hoj.
Mám 525 TDS E 39 a palubní počítač v přístrojovce. Pod ukazatelem km (celkové a nulované) si přepínám na: průměrná rychlost od vynulování km, průměrná spotřeba, dojezd na palivo v nádrži v km a venkovní teplotu, která mi stabilně ukazuje kolem -40 C, což mě pěkně sere. Nevíte někdo co s tím? Na poslední přepnutí je políčko prázdné, tak nevím jestli tam nemá ještě něco být. Okamžitá spotřeba je jako u E 34 formou pohybující se ručičky. V panelu originál rádia samozřejmě krom CD, Radio a Tape, není funkce žádná.
To ti ukazuje po