tak mám pocit, že jsem si rozbil automatickou klimu. obcas se stane, že auto začne samo od sebe chladit jako blázen a fouká skoro na max. Třeba jedu 5 min v klidu a najednou to začne na chvili (třeba 30s nebo i méně), pak se to zase vypne třeba na par sekund a zase zacne foukat na chvili. skoro to vypada na nejaky kontakt nebo poruchu ridici jednotky či nejakyho čidla. Zkontroloval jsem všechny kontakty na té ovládácí jednotce.
Jediná věc co jsem s tím dělal, je připojení napájení mého antiradaru k té ovládací jednotce klima. ale delalo to včera i když jsem to už odpojil. tak nevim.
nesetkali jste se s tím někdo?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
automatická klima
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
pripojovat napajeni antiradaru k ovladaci jednotce klimymarwal píše:tak mám pocit, že jsem si rozbil automatickou klimu. obcas se stane, že auto začne samo od sebe chladit jako blázen a fouká skoro na max. Třeba jedu 5 min v klidu a najednou to začne na chvili (třeba 30s nebo i méně), pak se to zase vypne třeba na par sekund a zase zacne foukat na chvili. skoro to vypada na nejaky kontakt nebo poruchu ridici jednotky či nejakyho čidla. Zkontroloval jsem všechny kontakty na té ovládácí jednotce.
Jediná věc co jsem s tím dělal, je připojení napájení mého antiradaru k té ovládací jednotce klima. ale delalo to včera i když jsem to už odpojil. tak nevim.
nesetkali jste se s tím někdo?