Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

automatická klima

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
marwal
Klubové ID: 257
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od marwal »

tak mám pocit, že jsem si rozbil automatickou klimu. obcas se stane, že auto začne samo od sebe chladit jako blázen a fouká skoro na max. Třeba jedu 5 min v klidu a najednou to začne na chvili (třeba 30s nebo i méně), pak se to zase vypne třeba na par sekund a zase zacne foukat na chvili. skoro to vypada na nejaky kontakt nebo poruchu ridici jednotky či nejakyho čidla. Zkontroloval jsem všechny kontakty na té ovládácí jednotce.
Jediná věc co jsem s tím dělal, je připojení napájení mého antiradaru k té ovládací jednotce klima. ale delalo to včera i když jsem to už odpojil. tak nevim.
nesetkali jste se s tím někdo?
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

marwal píše:tak mám pocit, že jsem si rozbil automatickou klimu. obcas se stane, že auto začne samo od sebe chladit jako blázen a fouká skoro na max. Třeba jedu 5 min v klidu a najednou to začne na chvili (třeba 30s nebo i méně), pak se to zase vypne třeba na par sekund a zase zacne foukat na chvili. skoro to vypada na nejaky kontakt nebo poruchu ridici jednotky či nejakyho čidla. Zkontroloval jsem všechny kontakty na té ovládácí jednotce.
Jediná věc co jsem s tím dělal, je připojení napájení mého antiradaru k té ovládací jednotce klima. ale delalo to včera i když jsem to už odpojil. tak nevim.
nesetkali jste se s tím někdo?
pripojovat napajeni antiradaru k ovladaci jednotce klimy :?:
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Hitman »

to asi nebyl dobrej napad :)
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od darmon »

ja premejslim proc zrovna tam, :) to ocekava mereni rychlosti u nohou spolujezdce ? Ja mel AR napajeni vytazeny od svetla interieru, AR byl hned vedle na stinitku
marwal
Klubové ID: 257
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od marwal »

mám pevnou sadu Bel 875r, ovaldaci jednotku mam suchym zipem polozenou vedle zapalovače cigaret. i když si myslim ze to na to nemůže mít vliv. stejne to ale udelam jinam... zajedu s tim asi na diagnostiku, alespon navstivim bmw v KV, nidky jsem tam jeste nebyl.
Odpovědět