nic nemlátí i ve vysoký rychlosti to jede rozvě, netáhne ani při brzdění, má ale najeto 250tis km a ten zvuk toho motoru (M20 - 2.5) se mi zdá nějakej divnej... jakoby klapali ventili nebo co tak nevim...... je to teda před výměnou oleje ale rozvody jsou prej půl roku starý...
olej toho moc nezmění!!!to budou nejspíš ventili asi by chtěli naštelovat!!ale nic víc ti neřeku když ten moto neuslyšim!!a nerezne to někde??třeba okolo misek tlumičů??co brzdy??jak jsou sjetý??jsou tam vybržděný okraje??jak to motor tahne??tahne v jakýkoliv rychlosti stejně?
já měl předtim E36 M40 motor a tam byla teda hydra docela v pr... tenhle zvuk je prostě takový jemný klapaání veltilů jakoby furt, ale motor táhne pěkně na všachny rychlosti i když se hodně vytáčí i přepínání plynxbenzín v pohodě tak nevim...brzdy jsou nový destičky a přebroušený kotouče koroze prakticky nikde... i proto se mi líbí...
mno tak to by mohlo být v pohodě!!každý auto chce ze začátku odladit nějaký ty blbinky ale to je prostě u všech!!podle toho co píšeš by to mohlo být ok!!nějak nic víc mě nenapadá!!snad ještě spojka jestli když jí rychle pustíš jestli se pěkně zakousne??a ještě jedna věc při rozjíždění jestli neni slyšet jakoby kopanec z nápravy?
M20 vzdycky pocvakava... je to normal.. ale i tak bych si ty ventily nechal seridit... je to otazka chvile... jinak jak rekl Bmwak predni naprava - vule v ramenech, mlaceni apod, brzdy a ty rutinni zalezitosti.. a popr si zkus jak se auto chova za studena - starty, jizda apod..
koppik píše:nic nemlátí i ve vysoký rychlosti to jede rozvě, netáhne ani při brzdění, má ale najeto 250tis km a ten zvuk toho motoru (M20 - 2.5) se mi zdá nějakej divnej... jakoby klapali ventili nebo co tak nevim...... je to teda před výměnou oleje ale rozvody jsou prej půl roku starý...
Na 99% to neklapou ventili, ale takhle klapou vstřiky(neni to závada).
koppik píše:nic nemlátí i ve vysoký rychlosti to jede rozvě, netáhne ani při brzdění, má ale najeto 250tis km a ten zvuk toho motoru (M20 - 2.5) se mi zdá nějakej divnej... jakoby klapali ventili nebo co tak nevim...... je to teda před výměnou oleje ale rozvody jsou prej půl roku starý...
Na 99% to neklapou ventili, ale takhle klapou vstřiky(neni to závada).
no většinou klepou ventily a vstřiky se k nim přidavaj