Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

oprava přístrojovky

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
gabo

#1 Příspěvek od gabo »

včera jsem jsi nechal opravit přístrojovku,BC neukazoval plně(rozsypanej čaj), byl jsem ve firmě T-servis tachometry v Praze a můžu vřele doporučit.Ráno jsem ji tam dal a odpoledene byla spravená a funguje naprosto vše, jsou to machři.
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pivson »

cena?
gabo

#3 Příspěvek od gabo »

2000.-
Jirka-328
Klubové ID: 73

#4 Příspěvek od Jirka-328 »

gabo píše:2000.-
Hele nevim v čem je nejčastější příčina nezobrazování segmentů na display v autě, ale měl jsem podobný problém s kalkulačkou, a tam je to špatnej kontakt mezi deskou a displayem. Takovej pen x-žílovej plochej drát, prostě ten pásek. No a pomohlo mi všechny ty jednotlivý spoje toho pásku s deskou proletovat mikropájkou a vše maká jak má......
A to mi nešla možná polovina. A to mám 70x15 bodů.......

Takže jestli je to podobný tak může být oprava velmi jednoduchá.....
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pavel 528 »

gabo píše:včera jsem jsi nechal opravit přístrojovku,BC neukazoval plně(rozsypanej čaj), byl jsem ve firmě T-servis tachometry v Praze a můžu vřele doporučit.Ráno jsem ji tam dal a odpoledene byla spravená a funguje naprosto vše, jsou to machři.
hlavne by me zajimala technologie opravy,protoze nejak nechapu,jak by to udelali 8O 8O

btw:bratranek ma Vectru a ten samej problem,posilal to nekam do Opavy a stalo ho to asi 1000,-,no a chodilo to cca 1tyden a zase v hajzlu....
tak jsem zvedav,jak to to bude chodit dlouho?
gabo

#6 Příspěvek od gabo »

Pavel 528 píše:
gabo píše:včera jsem jsi nechal opravit přístrojovku,BC neukazoval plně(rozsypanej čaj), byl jsem ve firmě T-servis tachometry v Praze a můžu vřele doporučit.Ráno jsem ji tam dal a odpoledene byla spravená a funguje naprosto vše, jsou to machři.
hlavne by me zajimala technologie opravy,protoze nejak nechapu,jak by to udelali 8O 8O

btw:bratranek ma Vectru a ten samej problem,posilal to nekam do Opavy a stalo ho to asi 1000,-,no a chodilo to cca 1tyden a zase v hajzlu....

tak to zatím taky nevím jak dlouho ale dávají na to i záruku takže doufám že to bude v pohodě.Jinak mi samozřejmě neřekli jak to opravili ale zatím co jsem zjiš?oval tak všichni kdo to chtěli opravit doma schořeli na tom jak sundat ručičiky.Jo a mám na Tebe jednu prosbu, netušíš jak přepnout jazyk na němčinu?
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Pavel 528 »

no to nevim,ja velkej palubak nemam :cry:
urco nekdo bude vedet
John
Klubové ID: 239
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od John »

Displej a tištěný spoj je spojený ohebným páskem , který je napařený na obě části, oprava se provádí prohřátím spoje při teplotě cca 150 stupnů. Bacha na potrhání pásku při ohřátí změkne.
Jirka-328
Klubové ID: 73

#9 Příspěvek od Jirka-328 »

John píše:Displej a tištěný spoj je spojený ohebným páskem , který je napařený na obě části, oprava se provádí prohřátím spoje při teplotě cca 150 stupnů. Bacha na potrhání pásku při ohřátí změkne.
No tak to je teda to samý jak kalkulačka.............
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Zave »

Jirka-328 píše:
gabo píše:2000.-
Hele nevim v čem je nejčastější příčina nezobrazování segmentů na display v autě, ale měl jsem podobný problém s kalkulačkou, a tam je to špatnej kontakt mezi deskou a displayem. Takovej pen x-žílovej plochej drát, prostě ten pásek. No a pomohlo mi všechny ty jednotlivý spoje toho pásku s deskou proletovat mikropájkou a vše maká jak má......
A to mi nešla možná polovina. A to mám 70x15 bodů.......

Takže jestli je to podobný tak může být oprava velmi jednoduchá.....
presne tak sem to delal i na tom displeju na km co je v tom vyrezu v rychlomeru... predtim rozsypanej caj :) a uz je to pohoda :)
Maca
Klubové ID: 57

#11 Příspěvek od Maca »

Pavel 528 píše:

To bude asi tím, že to dělal na E34, zatímco na E39 to bude o něčem jiným.
Odpovědět