Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
oprava přístrojovky
-
- Klubové ID: 73
Hele nevim v čem je nejčastější příčina nezobrazování segmentů na display v autě, ale měl jsem podobný problém s kalkulačkou, a tam je to špatnej kontakt mezi deskou a displayem. Takovej pen x-žílovej plochej drát, prostě ten pásek. No a pomohlo mi všechny ty jednotlivý spoje toho pásku s deskou proletovat mikropájkou a vše maká jak má......gabo píše:2000.-
A to mi nešla možná polovina. A to mám 70x15 bodů.......
Takže jestli je to podobný tak může být oprava velmi jednoduchá.....
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
hlavne by me zajimala technologie opravy,protoze nejak nechapu,jak by to udelaligabo píše:včera jsem jsi nechal opravit přístrojovku,BC neukazoval plně(rozsypanej čaj), byl jsem ve firmě T-servis tachometry v Praze a můžu vřele doporučit.Ráno jsem ji tam dal a odpoledene byla spravená a funguje naprosto vše, jsou to machři.

btw:bratranek ma Vectru a ten samej problem,posilal to nekam do Opavy a stalo ho to asi 1000,-,no a chodilo to cca 1tyden a zase v hajzlu....
tak jsem zvedav,jak to to bude chodit dlouho?
Pavel 528 píše:hlavne by me zajimala technologie opravy,protoze nejak nechapu,jak by to udelaligabo píše:včera jsem jsi nechal opravit přístrojovku,BC neukazoval plně(rozsypanej čaj), byl jsem ve firmě T-servis tachometry v Praze a můžu vřele doporučit.Ráno jsem ji tam dal a odpoledene byla spravená a funguje naprosto vše, jsou to machři.![]()
![]()
btw:bratranek ma Vectru a ten samej problem,posilal to nekam do Opavy a stalo ho to asi 1000,-,no a chodilo to cca 1tyden a zase v hajzlu....
tak to zatím taky nevím jak dlouho ale dávají na to i záruku takže doufám že to bude v pohodě.Jinak mi samozřejmě neřekli jak to opravili ale zatím co jsem zjiš?oval tak všichni kdo to chtěli opravit doma schořeli na tom jak sundat ručičiky.Jo a mám na Tebe jednu prosbu, netušíš jak přepnout jazyk na němčinu?
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
presne tak sem to delal i na tom displeju na km co je v tom vyrezu v rychlomeru... predtim rozsypanej cajJirka-328 píše:Hele nevim v čem je nejčastější příčina nezobrazování segmentů na display v autě, ale měl jsem podobný problém s kalkulačkou, a tam je to špatnej kontakt mezi deskou a displayem. Takovej pen x-žílovej plochej drát, prostě ten pásek. No a pomohlo mi všechny ty jednotlivý spoje toho pásku s deskou proletovat mikropájkou a vše maká jak má......gabo píše:2000.-
A to mi nešla možná polovina. A to mám 70x15 bodů.......
Takže jestli je to podobný tak může být oprava velmi jednoduchá.....

To bude asi tím, že to dělal na E34, zatímco na E39 to bude o něčem jiným.Pavel 528 píše:hlavne by me zajimala technologie opravy,protoze nejak nechapu,jak by to udelaligabo píše:včera jsem jsi nechal opravit přístrojovku,BC neukazoval plně(rozsypanej čaj), byl jsem ve firmě T-servis tachometry v Praze a můžu vřele doporučit.Ráno jsem ji tam dal a odpoledene byla spravená a funguje naprosto vše, jsou to machři.![]()
![]()