Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

autotelefon

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
mkalous
Klubové ID: 64
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od mkalous »

Fikux píše:Dej tam starou Twist kartu ... na tu mi to v mojí 525i šlapalo ... ještě bych jí možná někde doma našel ... i s BMW telefonem :)
co vsechno je jeste potreba, aby to v aute normalne fungovalo???? teda v pripade, ze by ses toho chtel zbavit :-))
nemas foto? toho telefonu?
Fikux

#22 Příspěvek od Fikux »

Ty jo ... foto fakt nemám (sice jsem tam phone měl, ale jelikož jsem to Paegas číšlo přestal používat, tak pro mě nebyl podstatný, takže jsem ho vyndal) ... nevim jak to přesně myslíš, ale v kufru máš tu čtecí mechaniku nebo jak to nazvat no a sluchátko jsem měl klasicky na tunelu jako u nohou spolujezdce ... no jediný co jsem musel udělat, že jsem vlepil tu malou sim-kartu do redukce (velikost kreditky) a zastrčíš to vzadu v kufru do tý čtečky a makáš :)
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od mkalous »

Fikux píše:Ty jo ... foto fakt nemám (sice jsem tam phone měl, ale jelikož jsem to Paegas číšlo přestal používat, tak pro mě nebyl podstatný, takže jsem ho vyndal) ... nevim jak to přesně myslíš, ale v kufru máš tu čtecí mechaniku nebo jak to nazvat no a sluchátko jsem měl klasicky na tunelu jako u nohou spolujezdce ... no jediný co jsem musel udělat, že jsem vlepil tu malou sim-kartu do redukce (velikost kreditky) a zastrčíš to vzadu v kufru do tý čtečky a makáš :)
aha, ty mas "navic" telefon (sluchatko) i s tou krabici do kufru a dratama??? nevis, jetsli se to da komplet nekde najit v ETK.... abych se podival, co je k tomu potreba....
Fikux

#24 Příspěvek od Fikux »

mkalous píše:
Fikux píše:Ty jo ... foto fakt nemám (sice jsem tam phone měl, ale jelikož jsem to Paegas číšlo přestal používat, tak pro mě nebyl podstatný, takže jsem ho vyndal) ... nevim jak to přesně myslíš, ale v kufru máš tu čtecí mechaniku nebo jak to nazvat no a sluchátko jsem měl klasicky na tunelu jako u nohou spolujezdce ... no jediný co jsem musel udělat, že jsem vlepil tu malou sim-kartu do redukce (velikost kreditky) a zastrčíš to vzadu v kufru do tý čtečky a makáš :)
aha, ty mas "navic" telefon (sluchatko) i s tou krabici do kufru a dratama??? nevis, jetsli se to da komplet nekde najit v ETK.... abych se podival, co je k tomu potreba....
Tak to netušim ... v ETK se nevyznám :roll: jinak když bys potřeboval třeba to sluchátko nebo něco, tak to mám doma v krabici
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od mkalous »

perfektni, beru na vedomi....... diky..
gabo

#26 Příspěvek od gabo »

zdravím pánové, tak jsem dneska byl v eurotelu pro duo kartu ale bohužel nový tip karty mi ten telefon nepřečte a starý tip karty už se nevyrábí takže mám asi smůlu.Nevtušíte někdo jestli se ten telefon v autě dá nějak upgradeovat nebo mi poradtě co bych s tím měl dělat, když už v autě je tak bych ho rád používal. :cry:
margos
Klubové ID: 53
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od margos »

gabo píše:zdravím pánové, tak jsem dneska byl v eurotelu pro duo kartu ale bohužel nový tip karty mi ten telefon nepřečte a starý tip karty už se nevyrábí takže mám asi smůlu.Nevtušíte někdo jestli se ten telefon v autě dá nějak upgradeovat nebo mi poradtě co bych s tím měl dělat, když už v autě je tak bych ho rád používal. :cry:
ten stary typ se nevyrabi, ale urcite ho nekde sezenes... nechod do jejich znackovych prodejen, ale k nejakemu obchodnikovy, ktery jim prodava telefony a prislusenstvi, urcite ji bude mit... Kdyby jsi nepochodil, mam tady znameho, ten jich mel jeste na podzim tri prdele a byl rad, ze se toho zbavil, kdyz jsem si ji od nej vzal:-)
kutil

#28 Příspěvek od kutil »

No a jak je to potom s tou duokartou když se ten typ už nevyrábí to oni ti mohou to číslo naprogramovat do té staré která tam běži nebo jak se to dělá jen tak pro zajímavost protože se v tom moc nevyznám to by mohli ty mobily málem vyhodit když tam nechtějí nějaké staré cizí číslo :?:
gabo

#29 Příspěvek od gabo »

kutil píše:No a jak je to potom s tou duokartou když se ten typ už nevyrábí to oni ti mohou to číslo naprogramovat do té staré která tam běži nebo jak se to dělá jen tak pro zajímavost protože se v tom moc nevyznám to by mohli ty mobily málem vyhodit když tam nechtějí nějaké staré cizí číslo :?:
no tak to fakt netuším ale dneska jsem se nato ptal a řekli mi že to nejde aby do jiný karty dali tvoje číslo.Taky bych to potřeboval protože bych chtěl využívat duo kartu a když bych sehnal starej tip karty tak to bude znamenat mít dvě čísla a to se mi nechce???? :cry:
kutil

#30 Příspěvek od kutil »

To nechápu když stratiš mobil včetně karty tak ti prodají druhou a tam se dá nahrát tvoje původní číslo tak jak to s tím je.Někdo tu psal že dělal u pegasa tak by snad moh poradit.Nebo nás tahají za nos aby ty svoje prodali :?:
margos
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od margos »

to jste spatne pochopili, to cislo je jine, jen kdyz vlezes do auta a zapnes klicek, tak se po nastaveni v tvem telefonu budou hovory automaticky presmerovavat na cislo auta a za to presmerovani neplatis nic :) tak je to u TM CZ, u ET je to taky tak nejak podobne. A jinak cislo na simkartu se da nahrat, to jste nikdy nemenili nakraaplou simku, nebo nechteli gsm banking? Ja osobne mam v mobilu uz tak ctvrtou a porad stejny cislo, myslim ze u tech karet je dulezity jen predcisli a prvni cislo, teda napr. 604 a serie 8 u cisla pro 604 8xx xxx.
gabo

#32 Příspěvek od gabo »

to kutil"

no když ztratíš kartu a je to paušál tak TI novou se stejným číslem udělaj to není problém, ale když bys měl starej tip karty která má jiný číslo a TY by jsi z ní chtěl udělat duo kartu ke svýmu číslu který používáš normálně tak to prej nejde ale já si stejně myslím, že by to mělo jít ale zatím nevím, právě proto zkouším sehnat nějaký info, který mi ten problém s mojím telefonem v autě vyřeší???? :cry:
gabo

#33 Příspěvek od gabo »

margos píše:to jste spatne pochopili, to cislo je jine, jen kdyz vlezes do auta a zapnes klicek, tak se po nastaveni v tvem telefonu budou hovory automaticky presmerovavat na cislo auta a za to presmerovani neplatis nic :) tak je to u TM CZ, u ET je to taky tak nejak podobne. A jinak cislo na simkartu se da nahrat, to jste nikdy nemenili nakraaplou simku, nebo nechteli gsm banking? Ja osobne mam v mobilu uz tak ctvrtou a porad stejny cislo, myslim ze u tech karet je dulezity jen predcisli a prvni cislo, teda napr. 604 a serie 8 u cisla pro 604 8xx xxx.
to jsem pochopil ale to mi neřeší problém v případě volání protože to budu volat z tý karty starýho tipu a ta bude mít jiný číslo a to znamená dvě faktury a převod čísla a pod.... :cry:
margos
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od margos »

http://t-mobile.cz/Web/Business/TarifyS ... rtner.aspx

zadne prevody dve faktury, nic... jen si vyridis ke sve simce tu druhou a mas to :)
gabo

#35 Příspěvek od gabo »

margos píše:http://t-mobile.cz/Web/Business/TarifySluzby/TarifyCeny/HappyPartner.aspx

zadne prevody dve faktury, nic... jen si vyridis ke sve simce tu druhou a mas to :)
sice mám eurotel ale princip chápu, takhle by to šlo akorát, když budu volat tak z jinýho čísla ale asi to jinka vyřešit nepůjde, protože teď jsem mluvil s chlápke z Palas grandu v Liberci a ten mi řekl že nejsem jedinej kdo to řeší ale že upgradeovat ten telefon v autě nejde. :cry:
kutil

#36 Příspěvek od kutil »

ahá :idea: tak to pardon :oops: mobily použivám od dob kdy vážili 3 kg ale to jsem nevěděl no to jsou věci (měl jsem si to přečist na ET)
Odpovědět