zdravím pánové,
chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak zprovoznit originál autotel v BMW E39, 528iA.Když tam dám kartu tak mi to nahlásí něco jako "sim karte prufen", netušíte v čem by mohla být chybička?
gabo píše:zdravím pánové,
chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak zprovoznit originál autotel v BMW E39, 528iA.Když tam dám kartu tak mi to nahlásí něco jako "sim karte prufen", netušíte v čem by mohla být chybička?
chyba bude v tom, ze jsi tam vrazil kartu, ktera podporuje sim toolkin
(gsm banking a jine aplikace), nebo jak se ta funkce jmenuje... musis si zehnat starsi kartu, v kazde prodejne ti ji na pozadani vystrachaji z supliku, je to karta, ktera tohle nepodporuje a ma mensi pamet na telefonni seznam na simce. Ta nova je 64b a ty sstarsi 32b.
dela mi to to same v sedmicce, myslim ze to znamena ze nemuzu spravne s tou kartou fungovat, totiz jen nektere simky to bere...vetsinou starsi pausaly, vic ti asi reknou v BMW...ja to budu resit v patek na pobocce eurotelu tak, ze tam budem cpat ruzne druhy simek dokud to nepujde
gabo píše:zdravím pánové,
chyba bude v tom, ze jsi tam vrazil kartu, ktera podporuje sim toolkin
(gsm banking a jine aplikace), nebo jak se ta funkce jmenuje... musis si zehnat starsi kartu, v kazde prodejne ti ji na pozadani vystrachaji z supliku, je to karta, ktera tohle nepodporuje a ma mensi pamet na telefonni seznam na simce. Ta nova je 64b a ty sstarsi 32b.
jdou tam i predplacene sluzby na starsich simkach (go,twist....)? nerad bych tam cpal pausal.
chlapi dík za radu, zkusím sehnat nějakou starší kartu, ve čt jdu do eurotelu pro duo kartu tak se snima zkusím nějak poradit a pak hodím echo jak to dopadlo.
ja tam mam pausalni kartu, go nebo twist jsem tam vrazet nezkousel, ale pokud to bude ten starsi typ, tak bych v tom problem nevidel.. Si ji zkus od nekoho pujcit, prilep to na ten puvodni futral a vraz to tam...
Ale poradim ti, ze i et a tm nabizi sluzbu dualnich karet - presmerovani zdarma a tak, kdyz vlezes do auta a zapnes tak ti to bude volat do auta, budes moci z nej volat a bude ti chodit jedna faktura... tak to mam ja a spokojenost:-)
operatorka mi tvrdila ze v tom muze byt problem, protoze nemusi umet odcitat kredit. no uvidime, kazdopadne ta duokarta zni zajimave, poptam se tam dekuji
myslim 100 či 150 Kč na měsic i když provolám 2-2500 kč měsíčně to jini mi volaj málo a zdá se mi to škoda peněz za duo a origo BMW nemám použivám Tandém je to bez připlatku ale nevyhodou 2 čisla takže přesměrováni
Na Strahov nejspíš nepojedu, protože venku je fakt kláda, a abych tam mrznul a čučel na osvícený Vánoční stromky to ne ... až bude teplo, tak se tam klidně pojedu podívat