Nazdar lidicky, potrebuju radu.... Mam 525i a na palubovce mi display pise KUHLWASSERSTAND a hned potom napise BETRIEBSANLEITG. Asi neco s vodni pumpou ze??? Da se nekde neco delat, zkontrolovat apod?? Dik moc....
mike525 píše:Nazdar lidicky, potrebuju radu.... Mam 525i a na palubovce mi display pise KUHLWASSERSTAND a hned potom napise BETRIEBSANLEITG. Asi neco s vodni pumpou ze??? Da se nekde neco delat, zkontrolovat apod?? Dik moc....
diky diky, včera jsem si jej privezl z bazaru, kde před odjetím vše zkontrolovali a rano mi to zařvalo tuhle hlášku, tak jsem byl z toho vyhukaný. To asi nebude úplě normální.... no běžím to zkontrolovat...
PS: bavo mam poprvé tak se mi prosím nesmějte... díky za rady
tak voda zkontorlovana, bylo tam asi 3cm pod ryskou(COLD), dolil jsem tesne neco nad a jel to projet, zdálo se to byt v pořádku. Za 10min jsem byl v aute znova a otocil klickem a zase ta samá hláška ( Ted tam je vody dost..... nejake další nápady???? chjo...
....jo, to bude snimac. Ted jsem to resil na sve sedme. Tam je to primo shora v expanzni nadrzce zasunuty takovy valecek - nahore na te nadrzce odpovis draty, vysroubujes, vyjmes a pak to rozdelas a zjistis, ze je to vyhnily....ale vetsinou se to da proletovat a zase to jede ))
Jen tak zběžne jsem se díval, že draty vedou zespoda, tzn. asi vypustit vodu... Jsem domluveny s kamosem na odpoledne na garaz, snad v ni bude mit volno.
Jeste se chci zeptat, je nekde k stáhnutí nějaký návod k údržbě a provozu, případně nějaké technické rady atp.?? Nemáte někdo něco takového?
některé nejdou rozebrat musiš je rozřezat a po té slepit je vhodné těsnit silikonem občas z toho vypadne jen ten plováček s magnetem stačí nasadit připadně přilepit ulomenou packu pozor na otočení magnetu u některých není uprostřed a pak to nemusí spinat možná maš i poškozené dráty v patici skus to propojit drátem má to ale dost velke spoždění myslim tak 30 sec doufám že se bavime o 34ce
kutil píše:některé nejdou rozebrat musiš je rozřezat a po té slepit je vhodné těsnit silikonem občas z toho vypadne jen ten plováček s magnetem stačí nasadit připadně přilepit ulomenou packu pozor na otočení magnetu u některých není uprostřed a pak to nemusí spinat možná maš i poškozené dráty v patici skus to propojit drátem má to ale dost velke spoždění myslim tak 30 sec doufám že se bavime o 34ce
buď rád že tam ten checkontrol(či jak seto piše)máš v 34ce je to spiš rarita setkal jsem se snad jen jednou asi to stálo hodě penizku a řeknu ti že být to tam v základu tak mohlo dneska mnoho desitek naftáku ještě běhat s púvodnimi motory která dojeli na vodu a nemohu pochopit že alespoń na tu vodu tam není nějaká signalizace i blbý golf to už měl tenkrát v seriji