To 130maxi - To bude Moryho problém taky.130maxi píše:Ja som mal prersne ten isty problem ,bola prasknuta hlava od vodneho kanalika do výfukumory píše:Jeste se zeptam jak je to treba s vařenim hlav ptam se samozrejme pro případ že bude rupla jako že asi bude.
je to dneska už jedna ze standartních možností oprav(vydrží).Nebo jenom lepení z nedostatku peněz.
Ma stim někdo skušenost?
To mory - Já osobně ještě nevařil, ale co jsem slyšel, tak je to spíš jen dočasná oprava. Pokud to majitel ví že je svařovaná, tak se taky k tomu tak chová a asi to vydrží, ale když si to tak koupíš v bazaru a chceš si vyzkoušet kolik to jede, tak to zase votevřeš.
Máš tři možnosti:
1/ zavařit a zbavit se toho (asi bych tě přišel zastřelit, kdybych to od tebe koupil)
2/ zavařit, nechat si ho a jezdit poloklobouk (né 190)
3/ vyměnit hlavu (tu v autě

Jak píše Skautik, mohly by to být i vstřiky, to jsem před tím hned vyloučil, ale je pravda, že jestli vstřik uchcává do válce a potom tam vstříkne další nafta, tak se může špatně spálit a taky to bude kouřit šedobíle. Dávam tomu ale jen 10%, protože jestli máš pocit, že cítíš z vejfalu fridex, tak neni o čem hovořit. Opravuju na 5%.