Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

sklapeni zrcatek???

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
margos
Klubové ID: 53
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od margos »

tak jsem si udelal radost pod stromecek, spis moje auto :) Koupil jsem si zrcatka M5 pres ebay a ted resim podstatnej problem :cry: - sklapeni.
Podotykam, ze ta funkce v tech zrcatkach je, sehnal jsem si ten ovladac oken a zrcatek, kterej tu funkci sklapeni ma, ale nejde to :roll:
problem je asi v tom, ze ten ovladac ocekava od "auta" neco ale co?

ten vrchni konektor je obsezen pouze tremi piny, ale dva jsou volne, z cehoz usuzuji, ze u auta, ktery tuhle funkci ma, by ty zbyle dva meli byt obsazene, jelikoz spodni dva konektory jsou jen vystupy do oken a zrcatka
takze ale ted co ty dva neobsazene potrebuji - v manualu je uvedeno, ze sklapeni zrcatek je funkcni pouze do 10 km/h. tak bud do te rychlosti je tam pusteny napajeni, nebo do te rychlosti je ten obvod propojen... (samo, ze o tuto funkci prijdu a patrne sklapeni bude funkcni porad za kazde rychlosti)
Kdyby nahodou se to chtelo nekomu vytahnout a ric mi, jestli je opravdu plne obsazeny ten konektor napajeni, nebo pokud nekdo neco podobneho uz resil, byl bych rad za info a mel u me male bezvyznamne plus 8) :D Diky
Přílohy
ovladani_oken.jpg
ovladani_oken.jpg (13.32 KiB) Zobrazeno 1582 x
ovladani_oken1.jpg
ovladani_oken1.jpg (69.15 KiB) Zobrazeno 1576 x
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#2 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

margos píše:tak jsem si udelal radost pod stromecek, spis moje auto :) Koupil jsem si zrcatka M5 pres ebay a ted resim podstatnej problem :cry: - sklapeni.
Podotykam, ze ta funkce v tech zrcatkach je, sehnal jsem si ten ovladac oken a zrcatek, kterej tu funkci sklapeni ma, ale nejde to :roll:
problem je asi v tom, ze ten ovladac ocekava od "auta" neco ale co?

ten vrchni konektor je obsezen pouze tremi piny, ale dva jsou volne, z cehoz usuzuji, ze u auta, ktery tuhle funkci ma, by ty zbyle dva meli byt obsazene, jelikoz spodni dva konektory jsou jen vystupy do oken a zrcatka
takze ale ted co ty dva neobsazene potrebuji - v manualu je uvedeno, ze sklapeni zrcatek je funkcni pouze do 10 km/h. tak bud do te rychlosti je tam pusteny napajeni, nebo do te rychlosti je ten obvod propojen... (samo, ze o tuto funkci prijdu a patrne sklapeni bude funkcni porad za kazde rychlosti)
Kdyby nahodou se to chtelo nekomu vytahnout a ric mi, jestli je opravdu plne obsazeny ten konektor napajeni, nebo pokud nekdo neco podobneho uz resil, byl bych rad za info a mel u me male bezvyznamne plus 8) :D Diky
Tak to jsem vůbec netušil, že zrcátka M5 jdou sklápět. Jsou origo a na kolik vyšla, takováhle hračka.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Zave »

tak o tom sem nikdy neslysel ze se to sklapi... :wink: 8O
margos
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od margos »

jo jdou sklapet, viz foto :)
a ta hracka vysla na cca 300 euro se vsim vsudy, no origo - jsou to spis repliky, ale se vsim vsudy, vyhrivane tmave skla, konektory primo na pripojeni, zaruka atd...
Přílohy
80_1_b.jpg
80_1_b.jpg (21.37 KiB) Zobrazeno 1570 x
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Zave »

nove? tak to jestli je novwe tak to je dobra cenovka... :wink:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#6 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

margos píše:jo jdou sklapet, viz foto :)
a ta hracka vysla na cca 300 euro se vsim vsudy, no origo - jsou to spis repliky, ale se vsim vsudy, vyhrivane tmave skla, konektory primo na pripojeni, zaruka atd...
Tak to je opravdu dobrá cenovka. Jenom sklíčko, které sháním, stojí 10k.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
P-J

#7 Příspěvek od P-J »

Tak už jsi na to přišek, nebo Ti to stále nefunguje?
Milda

#8 Příspěvek od Milda »

POKUD NEMÁŠ SEDÁKY S FUNKCÍ MEMORY,TAK SE TI TO SKLAPĚT NEBUDE.JE TO NAPOJENÉ PŘES PAMĚT SEDADEL.
Doktor1
Klubové ID: 78
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Doktor1 »

Zkusim se zitra podivat do schematu,aby sklapeni bylo pres pameti se mi nezda,kvuli cemu???
margos
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od margos »

Presne tak, am nejde o sklapeni, resp. naklapeni podle pameti ale o sklapeni pomoci tlacitka na ovladaci oken a to do sklopene/normalni polohy. Tam bude problem s tim, ze to sklapeni je funkcni do rychlosti 10 kmh, tudiz v modelu bez teto funkce origo tam bude neco chybet. Pokud se mi dostane do ruk auto, ktere to ma, nebude to problem, ale o tom jsem psal vyse:-)
P-J

#11 Příspěvek od P-J »

margos píše:Presne tak, am nejde o sklapeni, resp. naklapeni podle pameti ale o sklapeni pomoci tlacitka na ovladaci oken a to do sklopene/normalni polohy. Tam bude problem s tim, ze to sklapeni je funkcni do rychlosti 10 kmh, tudiz v modelu bez teto funkce origo tam bude neco chybet. Pokud se mi dostane do ruk auto, ktere to ma, nebude to problem, ale o tom jsem psal vyse:-)
Už jsem se o tom trochu bavili - pokud do té doby neseženeš nikoho jiného, tak jak pojedu pro ty světla můžem to omrknout (já zas potřebuju vyzkoušet jiný ovládač kvůli zavírání řidičova okna).

S pamětí sedadel to nemá nic společného, kámoš má manuální sedáky a sklápění má. Jediné sklápění, které je jenom při sedadlech s pamětí je to, kdy se při zařazení zpátečky sklopí sklo zrcátka spolujezdce.
dannyM
Klubové ID: 100

#12 Příspěvek od dannyM »

Az je budes mít na autě,dej sem nejakou fotečku.A z ebay Ti to poslali přímo domů ? ,nebo to máš přes někoho na západě.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od skautik Čestný člen »

pokud to nema svou ridici jednotku nekde jinde, tak tam pujde urcite jeden drat z tacho
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Doktor1 »

Kua zapomel jsem se na to podivat. ZITRA
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Doktor1 »

Doktor1 píše:Kua zapomel jsem se na to podivat. ZITRA
Kua vzpomel jsem si na to,podival jsem se na to,ale vytisteny obsazeni konektoru jsem nechal v praci :oops: . Co si tak pamatuju,tak v zapojeni toho sklapeni bude asi chybet jeden dratek do grundmodulu,z kazdyho dverniho modulu jeden,pres kterej jde informace od tlacitka na ovladaci oken(modulu levych dveri) k modulu pravych dveri.A mozna nejaky napajeni. Nic jinyho tam myslim navic nebylo... Tak zitra :oops:

Kdyz tak mi posli co presne mas za karu,at ti to muzu zjistit presne...
margos
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od margos »

je to 525d, rv 2000. Je potreba vedet, kterej pin obsadit, jinak ten modul pujde do kytek - v pripade napajeni...muzes poslat ten planek, nebo ho dat sem? diky
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Doktor1 »

poslu ti ho na sz. Pokud se zitra dostanu k pc. Neboj,budes mit presne napsany,kterej pin na kterym konektoru kam patri... Draty z toho zrcatka vedou vsechny do jednoho konektoru? Mely by...
margos
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od margos »

Doktor1 píše:poslu ti ho na sz. Pokud se zitra dostanu k pc. Neboj,budes mit presne napsany,kterej pin na kterym konektoru kam patri... Draty z toho zrcatka vedou vsechny do jednoho konektoru? Mely by...
jj, z toho zrcatka vedou do jednoho konektoru: 3 x olvadani, 2 x vyhrivani, 2 x sklapeni :)
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Doktor1 »

poslal jsem ti to na mail...
Odpovědět