Super pracovni postup!!! Pokud ma clovek pri tom vsem vypnuty klicek,tak ani baterku neni treba odpojovat. Takovych airbagu uz jsem sundal ... Ale kdyz clovek odpojuje tu pristrojovku,tak ji vlastne odpojit musi,svitila by pak kontrolka airbagu,ze to zaznamenalo jeji defekt... A ta pristrojovka se s trochou sikovnosti da vytahnout i bez sundavani volantu. Nenasral jsem te Zave?
teda, sikula..proc ja sem takovej dement.
1) jak svitej ty rucicky?
2) jakto, ze mas volant se znakem na 92ce?
3) az tam das ten tacho a la schnitzer jak tam vystavujes a natacis, posli foto..dik
Martinéz píše:teda, sikula..proc ja sem takovej dement. 1) jak svitej ty rucicky? 2) jakto, ze mas volant se znakem na 92ce? 3) az tam das ten tacho a la schnitzer jak tam vystavujes a natacis, posli foto..dik
1) to zajima kazdyho, protoze vsici rikaji ze to pak nesviti, ale to se mi teda nezda, sviti krasne cervene, viz foto
2)ten volant je origo bez znaku takovej ten klasickej s pytlem... znak je tam dobastlenej 3) ten tacho se mi vali doma, dat ho tam nemuzu protoze mam ten vyrez na ty km v rychlomeru. a nevystavuju ho tam, pouze tam zrovna lezel
celkem od tebe chytam inspiraci takze pisu si..cerveny rucicky, chromy kolem budiku (sou tusim za 880, ze?) je nekde foto v realu? No a ten znak do volantu mi nejde do hlavy..tos delal sam? rezat se mi v tom stredu nechce, ale ten znak by se mi tam libil..
ten znak je tam prilepeny sem sehnal nejaky znak a nalepil ho tam je to asi na kola, byl uplne novej i s takovejma packama, ty sem urizl, cely ho zbrousil zespod aby byl plossi a nalepil ho tam...
myslim foto tech chromovejch obroucek.. uz sem nejaky hledal a jde mi jen o to, abych to neprebastlil. sorry jeste za ty votazky, ale ten znak je origo BMW nebo kde jsi k nemu prisel? docela bych to taky spachal, je to chytry..