Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Chci koupit e39...

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#21 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

v sedmicce se uz skoro nehodi aby ji clovek ridil, ne? :D
ulicnik
Klubové ID: 87

#22 Příspěvek od ulicnik »

LukasHovi nevysvětlíš,že e39ka je good kompromis mezi sportem a pohodlím on si bude stejně zpívat tu svou písničku No pokud je ta 530i nebouraná,tak zbytek se dá doladit,jako podvozek,brzdy atd... jde o zdravej základ
Jak to auto vypadalo, nejsem si tím zdravým základem úplně jistej!?!? a navíc za ni chtěl 550, což mi přišlo přestřelený...

to LOPOLO: :P Naprosto souhlasím... :P :D
Na to mám ještě čas!!! :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

uličník píše:LukasHovi nevysvětlíš,že e39ka je good kompromis mezi sportem a pohodlím on si bude stejně zpívat tu svou písničku No pokud je ta 530i nebouraná,tak zbytek se dá doladit,jako podvozek,brzdy atd... jde o zdravej základ

Jak to auto vypadalo, nejsem si tím zdravým základem úplně jistej!?!? a navíc za ni chtěl 550, což mi přišlo přestřelený...

to LOPOLO: :P Naprosto souhlasím... :P :D
Na to mám ještě čas!!! :lol:
kurwa takhle pouzit citaci muze jenom umelec :D
ulicnik

#24 Příspěvek od ulicnik »

Trochu jsem přehodil citaci... SORRY!
uličník
ulicnik

#25 Příspěvek od ulicnik »

Tak se nečerti VOLE! Já holt nejsem na počítačové dovednosti stavěnej...! :P
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

uličník píše:Tak se nečerti VOLE! Já holt nejsem na počítačové dovednosti stavěnej...! :P
ja se necertim, pobavilo me to :D :D
ulicnik

#27 Příspěvek od ulicnik »

No tak zapla? pámbu za to...! 8)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

... i za jiny veci by to moh zatahnout kdyz v tom bude ... co? :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#29 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

M3maniac píše:
LukasHovi nevysvětlíš,že e39ka je good kompromis mezi sportem a pohodlím :D on si bude stejně zpívat tu svou písničku :D No pokud je ta 530i nebouraná,tak zbytek se dá doladit,jako podvozek,brzdy atd... jde o zdravej základ :D
ee nevysvetlis, trojka je pro me sport a sedmicka pohodli, petku uznavam akorat v touringu... :wink:
N54 PWR
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#30 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukas H. píše:
M3maniac píše:
LukasHovi nevysvětlíš,že e39ka je good kompromis mezi sportem a pohodlím :D on si bude stejně zpívat tu svou písničku :D No pokud je ta 530i nebouraná,tak zbytek se dá doladit,jako podvozek,brzdy atd... jde o zdravej základ :D
ee nevysvetlis, trojka je pro me sport a sedmicka pohodli, petku uznavam akorat v touringu... :wink:
počkat... a kdo se tu bavil o sedanu či touringu? :D je dobrá v obou verzích,pro rodinu v kombíku a pro radost na pěkných kolech a s M-packetem :D bavíme se tu o supr.kompromisu,né o tom co je pro sport a co pro pohodlí :D
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od psena »

Lukas H. píše:
M3maniac píše:
Petka je pro me prave ta nej volba, trojka je pro me mala a sedma velka.Obcas mam rad sportovnejsi jizdu, teda skoro vetsinou a na dalnici mam rad pohodli.To vse petka skyta pro me v dostatecnem mnozstvi.
Proste kompromis, jinak vim ze se ti sedma dost libi, (ja E 38 zboznuju), ale doufam, ze do ni nechces jit uz ted....je te do ni zatim skoda, v sedme uz te driftovat asi neuvidime.... :D [/url]
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Klakson »

uličník píše:Ta 525d je docela dost dobrá, ale já bych radši silnější káru - nic ve zlym.

to LOPOLO: Zdar ty bejku! No jasně že žiju! A teď mám pár dnů dokonce docela volno, tak serfuju a přemýšlím apřemýšlím o píčovinách... :lol: Tak 540i říkáš? No, musím přiznat, že jsem ji měl v hledáčku, dokonce jsem s ní i pořádně zadrivoval, ale je totrochu jinde než jsou mé představy o sportovní jízdě... Na můj vkus už jsem z ní měl subjektivní pocit takové těžkopádnosti a usedlosti, i když samozřejmě - výkonu dost!!! Ale spotřebou jsem se se svým stylem jízdy nemohl dostat pod 14l! Pak jsem projížděl i 535i a bylo to to samý v bledě(totiž tmavě) modrý... :? Tak mi byla doporučená právě 530i jako ideální volba co se týče sportovní jízdy a spotřeby... Jenže jsem ještě žádnou neobjevil...! :cry: A 530d jsem taky ještě pořádně nevyzkoušel, tak se chci právě poptat na různé názory...
Docela dlouho jsem uvažoval i o 325Ci nebo 330Ci, ale mám pocit, že ta pětka je přeci jen dál...! :lol:
no jasně :wink: nebudu zlobit když bude Mája :lol:
ulicnik

#33 Příspěvek od ulicnik »

No jo!
:banana: :woot:
Ta malá uličnice včelka Mája!

Kdepak ta teď asi létá...? :choon:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#34 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Uličníku,myslím že to docela stačí,teda 220 to jede a líbí se mi spotřeba kolem 7,5l nafty,ale to musíě vědět ty,taky bych brál ohled podle počtu najetých km ročně.... Jako cos to říkal že 540i je těžkopádné? Řek bych,jeden z NEJ motorů od BMW,podle mě nezničitelný 4,4l skoro 300ps a spotřeba kolem 11-15l
ulicnik

#35 Příspěvek od ulicnik »

Uličníku,myslím že to docela stačí,teda 220 to jede a líbí se mi spotřeba kolem 7,5l nafty,ale to musíě vědět ty,taky bych brál ohled podle počtu najetých km ročně.... Jako cos to říkal že 540i je těžkopádné? Řek bych,jeden z NEJ motorů od BMW,podle mě nezničitelný 4,4l skoro 300ps a spotřeba kolem 11-15l

Ja s Tebou naprosto souhlasím, co se týče spotřeby 7,5 nafty je super! Ale já radši trošku přileju a líp se svezu... Jistě mě pochopíš, co tím myslím. :wink:
Já rozhodně neřek, že 4,4 je špatný motor! Naopak! Vážně jsem ho měl půjčenej (v automatu) a můj SUBJEKTIVNÍ pocit byl takovej jakej jsem napsal. Navíc spotřeba dlouhodobá - 14,8l a město - kolem 18l. To už mi přišlo dost! Teď jezdím se svou 323i saloon dlouhodobou - 10,7l a město 12l. Prostě si ho užívám... :P
ulicnik

#36 Příspěvek od ulicnik »

Kurwa! Zase jsem tu citaci posral!!!

Nějak to nezvládám,,,! Sor :evil: ry
Odpovědět