Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Chci koupit e39...
No jestli můžu doporučit tak Klakson tu nabízí e39 525d za good price!!!uličník píše:Pánové, žádám Vás o Vaše názory. Uvažuju o koupi e 39 a jsem na rozpacích, který zvolit motor. Zvažuju dvaapůllitr benzín(525i-od roku 2001), třílitr benzín, či třílitr diesel. Toho dieselu se subjektivně nejvíc bojím... Teď jezdím 323i a jsem spokojenej... Díky za názory a rady, uličník.
ty zijes?uličník píše:Pánové, žádám Vás o Vaše názory. Uvažuju o koupi e 39 a jsem na rozpacích, který zvolit motor. Zvažuju dvaapůllitr benzín(525i-od roku 2001), třílitr benzín, či třílitr diesel. Toho dieselu se subjektivně nejvíc bojím... Teď jezdím 323i a jsem spokojenej... Díky za názory a rady, uličník.

-
- Klubové ID: 87
Ta 525d je docela dost dobrá, ale já bych radši silnější káru - nic ve zlym.
to LOPOLO: Zdar ty bejku! No jasně že žiju! A teď mám pár dnů dokonce docela volno, tak serfuju a přemýšlím apřemýšlím o píčovinách...
Tak 540i říkáš? No, musím přiznat, že jsem ji měl v hledáčku, dokonce jsem s ní i pořádně zadrivoval, ale je totrochu jinde než jsou mé představy o sportovní jízdě... Na můj vkus už jsem z ní měl subjektivní pocit takové těžkopádnosti a usedlosti, i když samozřejmě - výkonu dost!!! Ale spotřebou jsem se se svým stylem jízdy nemohl dostat pod 14l! Pak jsem projížděl i 535i a bylo to to samý v bledě(totiž tmavě) modrý...
Tak mi byla doporučená právě 530i jako ideální volba co se týče sportovní jízdy a spotřeby... Jenže jsem ještě žádnou neobjevil...!
A 530d jsem taky ještě pořádně nevyzkoušel, tak se chci právě poptat na různé názory...
Docela dlouho jsem uvažoval i o 325Ci nebo 330Ci, ale mám pocit, že ta pětka je přeci jen dál...!
to LOPOLO: Zdar ty bejku! No jasně že žiju! A teď mám pár dnů dokonce docela volno, tak serfuju a přemýšlím apřemýšlím o píčovinách...

Docela dlouho jsem uvažoval i o 325Ci nebo 330Ci, ale mám pocit, že ta pětka je přeci jen dál...!

Nakonec, ses uz velkej kluk, ne? Posli mi telefon na SZ, potreboval bych s tebou o necem mluvit.uličník píše:Ta 525d je docela dost dobrá, ale já bych radši silnější káru - nic ve zlym.
to LOPOLO: Zdar ty bejku! No jasně že žiju! A teď mám pár dnů dokonce docela volno, tak serfuju a přemýšlím apřemýšlím o píčovinách...Tak 540i říkáš? No, musím přiznat, že jsem ji měl v hledáčku, dokonce jsem s ní i pořádně zadrivoval, ale je totrochu jinde než jsou mé představy o sportovní jízdě... Na můj vkus už jsem z ní měl subjektivní pocit takové těžkopádnosti a usedlosti, i když samozřejmě - výkonu dost!!! Ale spotřebou jsem se se svým stylem jízdy nemohl dostat pod 14l! Pak jsem projížděl i 535i a bylo to to samý v bledě(totiž tmavě) modrý...
Tak mi byla doporučená právě 530i jako ideální volba co se týče sportovní jízdy a spotřeby... Jenže jsem ještě žádnou neobjevil...!
A 530d jsem taky ještě pořádně nevyzkoušel, tak se chci právě poptat na různé názory...

Nazdar chlape, to je dost ze jsi sem zase zavital!!!uličník píše:Pánové, žádám Vás o Vaše názory. Uvažuju o koupi e 39 a jsem na rozpacích, který zvolit motor. Zvažuju dvaapůllitr benzín(525i-od roku 2001), třílitr benzín, či třílitr diesel. Toho dieselu se subjektivně nejvíc bojím... Teď jezdím 323i a jsem spokojenej... Díky za názory a rady, uličník.

Jinak kdyz mas to volno tak by jsme mohli udelat nejakej minisrazik v baru...

N54 PWR
-
Nazdar Lukáši. No jo, dlouho jsem se neobjevil, to je fuckt! Ale někdy bychom se potkat mohli. Já teď budu mít volněji vždycky začátkem týdne, tak by to snad mohlo vyjít!
m.ch. Ty jsi prý prodal káru? To mě zajímá, protože to teď budu taky absolvovat...!
Jak to šlo?
740i jsem taky trochu podráždil a je jinde než chci já! Už je to opravdu limuzína se vším všudy a na takový káry jsem ještě nedospěl...!
uličník
m.ch. Ty jsi prý prodal káru? To mě zajímá, protože to teď budu taky absolvovat...!

740i jsem taky trochu podráždil a je jinde než chci já! Už je to opravdu limuzína se vším všudy a na takový káry jsem ještě nedospěl...!

uličník
No rekl bych tak dva roky...uličník píše:Nazdar Lukáši. No jo, dlouho jsem se neobjevil, to je fuckt! Ale někdy bychom se potkat mohli. Já teď budu mít volněji vždycky začátkem týdne, tak by to snad mohlo vyjít!
m.ch. Ty jsi prý prodal káru? To mě zajímá, protože to teď budu taky absolvovat...!Jak to šlo?
740i jsem taky trochu podráždil a je jinde než chci já! Už je to opravdu limuzína se vším všudy a na takový káry jsem ještě nedospěl...!![]()
![]()
uličník

Jj mam na ni zalohu a do 14 dnu by mela byt prodana... No slo to celkem blbe, cekal jsem ze se proda do mesice ale byli z toho dva, ale je fakt ze to bylo pred Vanoci a to se auta prodavaj fakt blbe... Ty mas vyhodu v tom ze je zachvilku jaro a zacne sezona...

Copak?, neplanujes rodinku?

N54 PWR
-
Rodinu??? No toš to kurva a ni omylom!!!
Jen mi přijde, že je v pětce takový lepší pocit z jízdy, hlavně co se týče dálnic atd. Například teď jsem se vrátil z projížďky v 530i (2001) a je to vážně trochu jinak, než ve trojce... A ten motor se mi dost líbil!
Ale jinak byla taková neudržovaná, nic moc!
- čtvrtek je docela v pohodě, takže: Radotín ,motokáry, 19:00?[/code][/quote]

Jen mi přijde, že je v pětce takový lepší pocit z jízdy, hlavně co se týče dálnic atd. Například teď jsem se vrátil z projížďky v 530i (2001) a je to vážně trochu jinak, než ve trojce... A ten motor se mi dost líbil!

- čtvrtek je docela v pohodě, takže: Radotín ,motokáry, 19:00?[/code][/quote]
[/quote]uličník píše:Rodinu??? No toš to kurva a ni omylom!!!![]()
Jen mi přijde, že je v pětce takový lepší pocit z jízdy, hlavně co se týče dálnic atd. Například teď jsem se vrátil z projížďky v 530i (2001) a je to vážně trochu jinak, než ve trojce... A ten motor se mi dost líbil!![]()
- čtvrtek je docela v pohodě, takže: Radotín ,motokáry, 19:00?[/code]
LukasHovi nevysvětlíš,že e39ka je good kompromis mezi sportem a pohodlím