ja sem to normalne zahral jak to ma byt, teplota sla rychlo a i pres pulku, tak sem to radeji zastavil a povolil sem odvzdusnovak (ja ho mam hned vedle napousteci diry do chladice) a asi 2minuty z toho sycela para a pak prestala, jeste sem dolil trochu vodu na rysku a bylo...
gamers píše:Jak přesně postupovat při odvzdušnění chladicího okruhu stále jse my zda že je tam vzduch
e39 -523i
Tak dnes jsem to po výměně termostatu taky řešil, hrál jsem se s tím asi hodinku a pořád z toho jde vzduch. Zítra musím pokračovat, protože to stále netopí a vzduch jde v chladiči pořád.
Když jsem to jednou dělal na E36 (M50) tak to taky bylo napoprvé, ale na té E39 (M52) je to nějaké divné.... Tam je odvzdušňovák přímo na chladiči a další na horním vývodu z chladiče (a určitě bude něco i na motoru). Té vody mi přitom nevyteklo až tak moc. Nejdivnější je, že to zatím vůbec netopí.
Mas E 39 a nemuzes kdyz vidis ze tapes zajet k nejakymu mechosovi dat mu kilo a on to za 5 min spravi?
Me taky nekdy stve jezdit s pytlovinkama k mechanikovi, ale pokud jsem v koncich tak nic jineho nezbyva, navic chlazeni bych rad mel v kupe co nejdriv, nejen kvuli topeni...
psena píše:Mas E 39 a nemuzes kdyz vidis ze tapes zajet k nejakymu mechosovi dat mu kilo a on to za 5 min spravi?
No mám E39 - asi pět dní.
Dneska odpoledne ve 3 hodiny jsem začal měnit termostat a po výměně jsem se dal na to odvzdušňování, takže potom už bylo celkem pozdě na to abych někam jel. Navíc u nás neexistuje servis, kde by se v BMW vyznali. A jezdit kvůli chlazení 40km se mi teda fakt nechce. Taky mám z toho větší radost když si něco udělám sám - třeba když jsem si dnes vyrobil klíč na přidžení vrutule, abych ji mohl povolit.