zdravím všetkých - v poslednom čase sa mi často stáva, že pri nastavení kúrenia na vyhrievanie ide z ľavej strany studený a z pravej teplý vzduch, ak nastavím ovládacie koliesko vľavo na chladný vzduch ide skôr teplý-nie horúci....Zrejme nejaké klapky zostávajú visie?.....prosím nejaké tipy čo s tým....Mám 525tds s dvojzónovým kúrením a klímou - manuálne ovládanie
Nikto mi neodpovedá a JE MI ZIMA Prosím, ak niekto vie ako pracujú klapky ovládané servomotorčekmi povedzte mi to.
Z výduchov vzduchu na prístrojovom paneli ide niekedy ľadový inokedy teplý a málokedy horúci vzduch - úplne náhodne...hmmm
Můžou to dělat i elektromagnetické ventily od topení, můžou zadrhávat a proto to občas topí a jindy ne. Odpoj od nich konektor napájení poklepej po nich a vyzkoušej jestli to nezačne topit. Pokud ne tak je to klapkami.
Je to určite klapkami - tie servomotory ich nastavujú ako chcú....urobil by som to aj ručne a odpojil servá len neviem čo kam posunú?....tých motorov je tam možno aj 5-6 a rôzne sa to kombinuje....Zlaté lankové ovládanie...
majo píše:Je to určite klapkami - tie servomotory ich nastavujú ako chcú....urobil by som to aj ručne a odpojil servá len neviem čo kam posunú?....tých motorov je tam možno aj 5-6 a rôzne sa to kombinuje....Zlaté lankové ovládanie...
Zkus odpojit na 24 hodin baterii.Me to pomohlo.Cau Milda