Cus panove,
jak se vam chova ukazatel teploty? Tak 5 minut po studenym startu (pri jizde do 2000 otacek) mi to vyleze skoro na optimalni stav, ale zastavi se to mezi tou prostredni carou (zahrato) a tou jednu nalevo (este uplne nezahrato). Kdyz na to pak trochu slapu, tak se to zahreje, ale dyz zase zvolnim, tak to o kus spadne. Nemuze to bejt treba tim, ze tam mam vyndanej pylovej filtr? (Ze by melo topeni moc malej odpor a bralo to moc tepla?) Nebo na to jenom moc malo slapu? Motor TDS, samozrejme .
btw: este sem se nepochlubil jak sem byl v servisu Bohm, fakt nevim... dal sem mu opravit central (nesly jedny dvere), tam prej vymenil motorek, ale neco v tech dverich furt boucha (dyz zatacim). Pak mi blbe ukazoval indikator paliva, tak rikal, ze menil plovak, ale ted sem projel celou nadrz (podle hladovyho voka) a pritom se tam veslo jenom 63.5 litru . A trvalo to ("zejtra si pro to muzete prijet") asi tejden (ale aspon se omluvil).
ok, tak se tim nebudu vzrusovat. dycky totiz rano zapinam topeni az dyz je zahratej motor, tak ten posledni dilek ozelim, jinak bych taky mohl primrznout k volantu
skautik píše:pri jizde do 2500 ot mam rucicku trochu vyosenou v levo max 1mm
tak to je v poho, ale pokud ti pri jizde na neutral nebo s kvaltem bez plynu pada, je to na vymenu.. hlavne v zime nedela kolisani teploty dobre motoru.
skautik píše:pri jizde do 2500 ot mam rucicku trochu vyosenou v levo max 1mm
Mam to stejně, ale jenom teď, když je venku zima. Přemejšlel jsem nad tím, jestli by v zimě nešlo trochu přivřít vstup studeného vzduchu na chladič, motor by se tím taky ohřál dřív.
no spis to zapomnel prisroubovat . protoze dycky dyz zamknu dvere, tak mi zacne vysilovat otresovej senzor na alarmu . Jo a k tomu zapominani - v kufru zapomnel cernou krabicku s logem BMW a 6ti kolikovym zaoblenym konektorem a nejakym spinacem. Asi je to ten kram na resetovani vymeny oleje, ne? Tak kdybyste nekdo potreboval reset, tak staci rict
pepus píše:no spis to zapomnel prisroubovat . protoze dycky dyz zamknu dvere, tak mi zacne vysilovat otresovej senzor na alarmu . Jo a k tomu zapominani - v kufru zapomnel cernou krabicku s logem BMW a 6ti kolikovym zaoblenym konektorem a nejakym spinacem. Asi je to ten kram na resetovani vymeny oleje, ne? Tak kdybyste nekdo potreboval reset, tak staci rict
Tak to vyfo? jo a dej mi na toho chlapa číslo, necham si od něj zapojit rádio, možná mi zapomene v autě CD měnič.