Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mlaceni

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zave
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Zave »

Tak po dlouhe dobe odporu k praci :D sem prehodil levy tlumic za pravy komplet s ulozenim a perem a mlaceni je porad na te jedne strane... Myslel sem ze to dela to horni ulozeni tlumice ale ted sem zjistil ze nee... Tim padem si myslim ze to bude neco na naprave... :? nevite kde a co? nejaky silentblok nejspis... diky... jo a mlati to jen kdyz se tomu da vic na jednicku (to sou rany ze mi pripada kdyby neco melo prorazit skrz kastli 8O a kdyz tam dam dvojku tak to pak na nejakych cca 2000otacek lehce zavybruje a pak dal uz je klid... za jizdy tam nic nemlati... takze vazne nevim.. :roll: :cry:
Anonymous

#2 Příspěvek od Anonymous »

tak si zkontroluj silentbloky co drzi motor. u me to byl problem kdyz se mi utrhl ten levej a mlatily mi levy svody motoru( 540i) do kastle. taky kdyz sem tomu dal na jednicku.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Zave »

Anonymous píše:tak si zkontroluj silentbloky co drzi motor. u me to byl problem kdyz se mi utrhl ten levej a mlatily mi levy svody motoru( 540i) do kastle. taky kdyz sem tomu dal na jednicku.

Ale me to mlati vzadu napravo, tak to pochybuju ze budou parohy kdyz motor je vpredu a konec vyfuku vlevo vzadu takze ten to taky nebude....
MartinT
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MartinT »

Pokud by to mlátilo i při prudkým přidání plynu za jízdy (rána do podlahy) tak by to mohl být silentblok zadního ramene, nebo jak se to jmenuje. je to před zadním kolem kousek od prahu (obrázek), ale schovaný pod takovou miskou (4). Je většinou protrženej. Pokud pod to rameno dáš hever a začneš zvedat nesmí se to rameno dotknout podlahy.
Přílohy
x.jpg
x.jpg (14.08 KiB) Zobrazeno 1049 x
Zave
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Zave »

jo myslim ze vim kde to je.. zitra na to mrknu... dik za radu... :wink:
Odpovědět