ještě se na to chystám,vytiskl jsem si ty stránky podle odkazu,snad to půjde podle nich,je to u té schránky tak snad bude úspěch,...jinak mne stál 410,-
divinol píše:ještě se na to chystám,vytiskl jsem si ty stránky podle odkazu,snad to půjde podle nich,je to u té schránky tak snad bude úspěch,...jinak mne stál 410,-
To jsi ho měl levný v Synotauto za něj chtěji 970,-kč.Naštěstí jsem napřed hledal kam ho vrazit.
No filtr je pěkná věc,ale já ho tam nemám kam dát,to je jiste.Zato vím že mám zasraný radiator klimi masnotou a prachem.Jde tam vidét když se vytáhne řídící jednotka,nelze tam strčit ruku.Jak to vyčistit????
Filtr je to v tom zeleným šuplíku. Rozebíral jsem to před rokem. Je lepší vyndat tu krabici, co do ní vedou ty dráty a odpojit ji, zapojit to jde tak, že se nedají splést jednotlivé konektory, jsou totiž barevně rozlišeny, je tam málo místa na vysunutí filtru a musim říct, že novej mi tam šel taky blbě dát. Určitě to šlo vyřešit jinak, než rozebírat kaslík a další věci pod nim.
no je to srani, co si budem povidat. Ja to delal podle "Jak na to" a z obrazku sem asi hodinu zkoumal, co vyjadrujou ty ilustrace..no a pak sem se s tim prcal. Proste napoprvy je to pakarna, dnes uz bych sel najisto.. ale netesim se na to..
Martinéz píše:no je to srani, co si budem povidat. Ja to delal podle "Jak na to" a z obrazku sem asi hodinu zkoumal, co vyjadrujou ty ilustrace..no a pak sem se s tim prcal. Proste napoprvy je to pakarna, dnes uz bych sel najisto.. ale netesim se na to..
Taky jsem to dělal podle Koppa a nakoppal bych ho do p.....! Teď ale moc nahráváme Darmonovi!
Martinéz píše:no je to srani, co si budem povidat. Ja to delal podle "Jak na to" a z obrazku sem asi hodinu zkoumal, co vyjadrujou ty ilustrace..no a pak sem se s tim prcal. Proste napoprvy je to pakarna, dnes uz bych sel najisto.. ale netesim se na to..
Taky jsem to dělal podle Koppa a nakoppal bych ho do p.....! Teď ale moc nahráváme Darmonovi!
divinol píše:akorát mi není jasný jak vyndat kaslik,ten čep dole u nohou,co s ním....
Jsou tam takový zacvakávací páčky, stačí za ní chytnout prstem a silou jí přitlačit k sobě. Jde to docela stuha, ale věř mi, že nazpět to jde 10x hůř, protože tlačíš zespodu od sebe nahoru a ještě musíš najít polohu, aby ti ten kaslík pasoval na palubku, je to totiž na čepech v drážce. Mě se poved jeden a druhej jsem dělal až za tejden, jak jsem byl nasranej. Potom jde kastlík vysunout z čepů a hotovo. Je to prostě