Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pyl.filtr

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Zave
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Zave »

Ja ho este nehledal... :oops: Nemam cas, ale chci to zkouknout...
divinol
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od divinol »

ještě se na to chystám,vytiskl jsem si ty stránky podle odkazu,snad to půjde podle nich,je to u té schránky tak snad bude úspěch,...jinak mne stál 410,-
Milda

#23 Příspěvek od Milda »

divinol píše:ještě se na to chystám,vytiskl jsem si ty stránky podle odkazu,snad to půjde podle nich,je to u té schránky tak snad bude úspěch,...jinak mne stál 410,-

To jsi ho měl levný v Synotauto za něj chtěji 970,-kč.Naštěstí jsem napřed hledal kam ho vrazit.
Milda

#24 Příspěvek od Milda »

No filtr je pěkná věc,ale já ho tam nemám kam dát,to je jiste.Zato vím že mám zasraný radiator klimi masnotou a prachem.Jde tam vidét když se vytáhne řídící jednotka,nelze tam strčit ruku.Jak to vyčistit????
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od RuDoSh »

Milda píše:Kuva NAŠEL NĚKDO TEN FILTR??????

ted nemam auto doma... pak to zkusim :-D
divinol
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od divinol »

šel bych na to hned, kdyby mě někdo pustil na 2hod.do garáže,venku mi málem umrzly ruce....
skautik Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od skautik Čestný člen »

RuDoSh píše:
Milda píše:Kuva NAŠEL NĚKDO TEN FILTR??????

ted nemam auto doma... pak to zkusim :-D

ty ho mas, mas klimu :)
voko21
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od voko21 »

Filtr je to v tom zeleným šuplíku. Rozebíral jsem to před rokem. Je lepší vyndat tu krabici, co do ní vedou ty dráty a odpojit ji, zapojit to jde tak, že se nedají splést jednotlivé konektory, jsou totiž barevně rozlišeny, je tam málo místa na vysunutí filtru a musim říct, že novej mi tam šel taky blbě dát. Určitě to šlo vyřešit jinak, než rozebírat kaslík a další věci pod nim. :wink:
Přílohy
Sword&Cover.jpg
Sword&Cover.jpg (27.21 KiB) Zobrazeno 1033 x
voko21
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od voko21 »

Jo a myslim, že mi tam vadil k vysunutí tenhle úchyt čalounění, ale jde to napružit. Bacha, a? o to neroztrhnete novej filtr. :wink:
Přílohy
Sword&Cover2.JPG
Sword&Cover2.JPG (12.08 KiB) Zobrazeno 1032 x
Milda

#30 Příspěvek od Milda »

voko21 píše:Jo a myslim, že mi tam vadil k vysunutí tenhle úchyt čalounění, ale jde to napružit. Bacha, a? o to neroztrhnete novej filtr. :wink:

Zitra se na to podívam.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od darmon »

voko21 píše:Jo a myslim, že mi tam vadil k vysunutí tenhle úchyt čalounění, ale jde to napružit. Bacha, a? o to neroztrhnete novej filtr. :wink:
to nemusis napruzovat, to cely cerny s tim zavitem je zasunuty v takovejch lyzinach a na tu dobu manipulcace s filtrem si to jednoduse vytahnes
Martinéz

#32 Příspěvek od Martinéz »

no je to srani, co si budem povidat. Ja to delal podle "Jak na to" a z obrazku sem asi hodinu zkoumal, co vyjadrujou ty ilustrace..no a pak sem se s tim prcal. Proste napoprvy je to pakarna, dnes uz bych sel najisto.. ale netesim se na to..
voko21
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od voko21 »

Martinéz píše:no je to srani, co si budem povidat. Ja to delal podle "Jak na to" a z obrazku sem asi hodinu zkoumal, co vyjadrujou ty ilustrace..no a pak sem se s tim prcal. Proste napoprvy je to pakarna, dnes uz bych sel najisto.. ale netesim se na to..

Taky jsem to dělal podle Koppa a nakoppal bych ho do p.....! Teď ale moc nahráváme Darmonovi! :lol:
divinol
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od divinol »

jo a právě tu knihu teď studuji,....udělám to asi jak říkáte ,vytisknu si to a jdu o víkendu na to,....bezva informace,taky díky.......
divinol
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od divinol »

akorát mi není jasný jak vyndat kaslik,ten čep dole u nohou,co s ním....
darmon
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od darmon »

voko21 píše:
Martinéz píše:no je to srani, co si budem povidat. Ja to delal podle "Jak na to" a z obrazku sem asi hodinu zkoumal, co vyjadrujou ty ilustrace..no a pak sem se s tim prcal. Proste napoprvy je to pakarna, dnes uz bych sel najisto.. ale netesim se na to..

Taky jsem to dělal podle Koppa a nakoppal bych ho do p.....! Teď ale moc nahráváme Darmonovi! :lol:
:lol:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od voko21 »

divinol píše:akorát mi není jasný jak vyndat kaslik,ten čep dole u nohou,co s ním....

Jsou tam takový zacvakávací páčky, stačí za ní chytnout prstem a silou jí přitlačit k sobě. Jde to docela stuha, ale věř mi, že nazpět to jde 10x hůř, protože tlačíš zespodu od sebe nahoru a ještě musíš najít polohu, aby ti ten kaslík pasoval na palubku, je to totiž na čepech v drážce. Mě se poved jeden a druhej jsem dělal až za tejden, jak jsem byl nasranej. :) Potom jde kastlík vysunout z čepů a hotovo. Je to prostě :bomb:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od voko21 »

darmon píše:
voko21 píše:

:lol:

:wink:

:idea: Kolik stojí příručka na E34 od Bentleye?
Zave
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Zave »

Kde ze ste kupovali ten filtr? A jaka ze byla cena? Asi do toho pujdu taky, protoze mi to fouka nejak malo... :roll:
divinol
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od divinol »

já v Praze za 440,-..H Měcholupy ale je možné,že to někde maj za míň,kotouče tam mají oproti jinde o 300,-dražší.....
Odpovědět