jo jo je to pylovim filtrem aještě by se to auto mohlo mlžit novej stojí (od BMW)kolem 1000kč a má se měnit každej rok....a jinak by si ho měl sehnat v každejch autodélechn a neorigo by se měl pohybovat kolem 400kč ale pozor prej jsou dva typy jeden větší takže si nejdřív zjisti jakej tam máš.
to vim,mám klima,bylo tady řečeno,že slabý výkon topení (malá teplota v autěú má na svědomí zanešený pyl,filtr tak ho jedu dnes koupit a doufám,že to je jak se říkalo,kaslík u spoluj.ven a tam pod tím čer.plast.krytem.........
psena píše:ne je to jak jsou dvirka u spolujezdce, oddelas je a pak zboku jak je topeni a tyto veci.Jinak upozorneni, E 34 bez klimy zadnej filtr nema!!!
Aha... A co kdyz mam dvouzonovou klimu, ktere chybi chladic?
aha to jsem teda vopravdu nevěděl že e34 bez klimy nemá pil filtr.kamarádovi na 525tds rv1993 strašně málinko fouká vzduch přes topení dovnitř,tím pádem to taky špatně topí.Zkoušeli jsme i ventilátor a ten běží vpohodě na všechni 4stupně jak má -tak nevím,právě jsem předpokládal že to bude ten pilovej filtr.Ted teda nevím čím to asi bude.
Vsak at se radsi podiva, to bude nejlepsi, ale at zatim nekupuje filtr.
Ja jsem koupil a potom jsem ho asi hodinu v aute hledal...druhej den se mi Smid v Moravanech vysmal, ze tam zadnej neni.
Ale treba se pletl...
divinol píše:to vim,mám klima,bylo tady řečeno,že slabý výkon topení (malá teplota v autěú má na svědomí zanešený pyl,filtr tak ho jedu dnes koupit a doufám,že to je jak se říkalo,kaslík u spoluj.ven a tam pod tím čer.plast.krytem.........
tak to se s tebou klidně hádat budu že auta bez klimačky ten filtr taky maj na vlastní oči sem viděl že v našem autě je...rv.91
Mel jsem 525 24V RV 90 a ted mam 525 RV 93 a ani jeden pylovej proste nemel, ani na to tam neni kastlik, topeni jde primo do podlahy.
Ale klidne se hadej, muze to byt vybava na prani.
dnes jsem ho koupil,jdu na to,když tak bude na prodej.....nemám ale bohužel garáž,je zima tak nevím jak to půjde,kdyby tak někdo chtěl poskytnout na 2hod.azyl......