Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
alarm
-
-
Když už jste to tady nakousli, jak vůbec zjistim, jakej alarm tam mam, když mi to nikdo neřekl? (E34) Náhodně jsem zjistil, že je tam senzor na změnu sklonu, takže při pokusu to zvednout to začne řvát. Podle manuálu to je nadstandardní věc, takže předpokládam, že zabezpečení oken a kufru tam taky je. Ale rozbíjet si kvuli tomu okno nebudu
Jo a další dotaz - když mi to prve ukradli - nevíte někdo, když tenm zloděj nějak překoná zámek, jestli to tim taky deaktivuje nebo jestli by to mělo řvát i v tomhle případě?

Jo a další dotaz - když mi to prve ukradli - nevíte někdo, když tenm zloděj nějak překoná zámek, jestli to tim taky deaktivuje nebo jestli by to mělo řvát i v tomhle případě?
-
No mně se normálně zapínal tim menším tlačítkem na hlavním klíčku. Jenže oni mi pak ukradli zrcátko s čidlem, takže teď dálku nemam. Ale i když to zamykam klíčem, tak se normálně rozsvítí ta dioda nahoře na palubce. Ale v origo manuálu to popisujou v několika kapitolách a je to nějaký zmatení. Podle nich to prej nemá fungovat - zapnout alarm klíčem, prej to má jít jen tou dálkou. Takže jsem z toho zmatenej i já. Každopádně už tam mam tajnej vypínač a pokaždý to kóduju přes BC.
-
- Kontaktovat uživatele:
afterburner píše:No mně se normálně zapínal tim menším tlačítkem na hlavním klíčku. Jenže oni mi pak ukradli zrcátko s čidlem, takže teď dálku nemam. Ale i když to zamykam klíčem, tak se normálně rozsvítí ta dioda nahoře na palubce. Ale v origo manuálu to popisujou v několika kapitolách a je to nějaký zmatení. Podle nich to prej nemá fungovat - zapnout alarm klíčem, prej to má jít jen tou dálkou. Takže jsem z toho zmatenej i já. Každopádně už tam mam tajnej vypínač a pokaždý to kóduju přes BC.
praveze to ma ist aj klucom, do polohy "2" - je to aj pocut, cvakne to este raz. ked prestane blikat ta cerverna LED na palubke, alarm je aktivny. btw, nechces predat ten dialkovy ovladac?
-
-