Cau. Prosim o radu... Mam 520 M50 VANOS a zlobi me prevodovka... Jednicka tam jde jenom kdyz auto uplne stoji. Kdyz jede rychlosti 1m/h tak to jde pres zuby a z jednicky na dvojku se to musi s prodlevou jinak zase pocitam zuby.... No a ze 2 na 3 uz je to lepsi ale taky to chce trosku pomaleji.... Tak nevim jestli je v haji prevodovka a nebo spojka... Spojka neni moc dobra, zabira nahore... Jo a jeste jedna vec... Mezi prevodovkou a motorem mi kape olej... Celkem i dost, nemuze to byt s tim spojeny? A to ze to kape je to spatne tesneni mezi prevodovkou a motorem nebo nejaky gufero? Diky za rady... Uz me to pekne sejří...
No spojka dela zazraky, me na stare 525 co jsem mel pred tim(RV 90) vypadavala jednicka, pri silnejsi akceeraci.Po te co jsem udelal spojku tak jednicka prestala vypadavat.Ovsem zase chvili nez si sedla, tak jsem obcas pri podrazeni na dvojku pocital zuby...takze tak.
Jinak ten kapajici olej. bude pravdepodobne gufero pod setrvakem.
alp píše:Kdyz uz jsme u toho, tak ja mam jinej problem.
Kdyz je motor v zaberu (se zarazenou rychlosti) tak mi nekde neidentifikovatelne hrozne huci a je to zavisle na otackach. Kdyz vyrim a jedu na neutral tak to nehuci i kdyz zvysim otacky. Jinak prevodovka radi perfektne, se spojkou problemy zjevne nemam, kapalin vsude dost a nemaji moc najeto.
alp píše:Kdyz uz jsme u toho, tak ja mam jinej problem.
Kdyz je motor v zaberu (se zarazenou rychlosti) tak mi nekde neidentifikovatelne hrozne huci a je to zavisle na otackach. Kdyz vyrim a jedu na neutral tak to nehuci i kdyz zvysim otacky. Jinak prevodovka radi perfektne, se spojkou problemy zjevne nemam, kapalin vsude dost a nemaji moc najeto.
Nejakej napad ?
diferencial ?
taky bych rekl... Kamos mel to same a byl to difec...
2000 prace, 2500 lamela, 1400 lozisko,2500 pritlacak, cela sada do 5000.
To jsou ceny co maji v Moravanech.Kazdopadne se vyplati ta sada.
Samozrejme Sachs.