Oki, zatím to vypadá, že zkončim před osmou tak bych tam měl být včas.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Taky mě motorek blbně, jen na největší stupeň.
Co třeba zkusit předradne odpory vetraku. Sundáš kaslík a je to po prave strane topeni. Už se na to chystam delší dobu
Jde to proměřít a zjistíš co a jak.
Vyndat motorek je neprosto děsná pakárna!!!
Málo místa a dost blbej přístup.
Taky mě motorek blbně, jen na největší stupeň. Co třeba zkusit předradne odpory vetraku. Sundáš kaslík a je to po prave strane topeni. Už se na to chystam delší dobu
Jde to proměřít a zjistíš co a jak.
Vyndat motorek je neprosto děsná pakárna!!! Málo místa a dost blbej přístup.
Jo ja sem sem zapomel napsat, ze sem to uz opravil. Motorek sem vytahl krasne. Stacilo povolit dva sroubecky na tom krytu a pak shodit jednu sponu, oddelat kryt toho motorku a pak sel ven. Kdyz zatlacis ty kable co vedou dred tim motorkem tak to jde lehce. No a pak sem motorek vytahl a vidim, ze tak uz nejsou uhliky, tak sem zajel do prodejny na motory, koupil za 80korun nove uhliky, vybrousil do spravneho tvaru a bylo hotovo. Pak jen zandat zpet a bylo vse OK. Prace asi na hodinku, kdyz mas ty uhliky... Je to snadny..
tento problem som al aj ja na.524TD. ..uhliky boli zodrate a mali uz slaby pritlak. Fungovalo to len na nahodu pripadne to zapla nerovnost na ceste. Cez zimu to bolo zaujimave ked mi neslo kurenie a mrzlo mi predne sklo Velmi jednoducha oprava
Palom píše:tento problem som al aj ja na.524TD. ..uhliky boli zodrate a mali uz slaby pritlak. Fungovalo to len na nahodu pripadne to zapla nerovnost na ceste. Cez zimu to bolo zaujimave ked mi neslo kurenie a mrzlo mi predne sklo Velmi jednoducha oprava
Jojo... Presne tak. Nekdy se mi to rozjelo, kdyz sem prejel pres koleje nebo pres vetsi hrby... Oprava byla snadna jako facka... Jen vymena uhliku a je to fpoho...
..este jedna poznamka. ..vetrak sa da velmi lahko vybrat smerom od motora. ..nie cez palubovku ako to robia v niektorych servisoch a rozoberu polovicu auta
Jo presne tak. Shodil sem ten kryt, pak ten dekl od vetraku a uz jen spona na motoru a sel ven. Bych se na to asi vy**al kdybych mel rozdelavat palubovky...
No já mám v haji ty odpory, protože mě běží dobře, ale jen na 4.
Občas jde i chvilku na jiny, ale pěk zas vypne.
jen k tomu vyndaní.
Ja to thal ven z E34 89 M20 a bylo to děsny a to jsem měl motor venku.
Hlavně ten krat větraku byl na 6 !! šroubech a tak krasně přístupných
Takže člověk se pořád učí. U M50 jsem to ještě nezkoušel.
Aha. Tak to je mozna na M20 ten pavouk vejš a neni tam dost mista. Ale me to slo uplne krasne... Nevim jaky odpory myslis.. U me to bylo jen tema uhlikama. Ja mam v aute aut.klimu a ta ma plynule posouvatelny to kolo a cisla tam nejsou...
Jo. Mrkni na to, protoze me to strasne sralo ze to nejelo. Venku vedro jak prase a ventilator nejel.... Ted uz je to supr. A co teprv v zime-to by se nedalo uz vubec....
Nevim v cem ste to menili ale z e36 je to pakarna jak svina.Mam tds a nejjednodussi je vydelat privod vzduchu do motoru pak uz to jde lip aj tak je to ale votrva.Hlavne ty kabely co vedou pod oknem ty zavazeli asi nejvic a odpojit moc nesli.No sli by mozna ale neznam moc elektriku tak sem nechtel abych neco nepotentil.