Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
OVLÁDÁNÍ KLIMATIZACE
tds píše:ZDRAVÍM.. NEMÁ NĚKDO NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ AUTOMAT.KLIMY NA E34 r.v. 96? POŘÁDNĚ NEVÍM JAK A CO. MUŽE BÝT I V NĚMČINĚ.DÍK
Promiň,ale ty to patrně nepochopíš ani s manuálem

M3maniac píše:tds píše:ZDRAVÍM.. NEMÁ NĚKDO NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ AUTOMAT.KLIMY NA E34 r.v. 96? POŘÁDNĚ NEVÍM JAK A CO. MUŽE BÝT I V NĚMČINĚ.DÍK
Promiň,ale ty to patrně nepochopíš ani s manuálemneber si to špatně,ale co kdybys si sedl na hoďku do auta a točil s těma dvěma kolečkama a mačkal ty čudlíky? Myslíš,že je to tak složité???
ASI JSTE MĚ NEPOCOPILY PANÁČCI. NEJSPÍŠ O TOM VY NEVÍTE ANI HOVNO. MÁ TO SPOUSTU FUNKCÍ O KTERÝCH ASI ANI NEVÍTE..

POPTÁVAL JSEM NÁVOD NE VÁŠ NÁZOR. TAK ČAU
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
tds píše:ASI JSTE MĚ NEPOCOPILY PANÁČCI. NEJSPÍŠ O TOM VY NEVÍTE ANI HOVNO. MÁ TO SPOUSTU FUNKCÍ O KTERÝCH ASI ANI NEVÍTE..![]()
No jo, je tam hafo tlacitek

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
tds píše:M3maniac píše:tds píše:ZDRAVÍM.. NEMÁ NĚKDO NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ AUTOMAT.KLIMY NA E34 r.v. 96? POŘÁDNĚ NEVÍM JAK A CO. MUŽE BÝT I V NĚMČINĚ.DÍK
Promiň,ale ty to patrně nepochopíš ani s manuálemneber si to špatně,ale co kdybys si sedl na hoďku do auta a točil s těma dvěma kolečkama a mačkal ty čudlíky? Myslíš,že je to tak složité???
ASI JSTE MĚ NEPOCOPILY PANÁČCI. NEJSPÍŠ O TOM VY NEVÍTE ANI HOVNO. MÁ TO SPOUSTU FUNKCÍ O KTERÝCH ASI ANI NEVÍTE..![]()
parada, nikdy bych nevedel ze potkam kluka co je blbejsi nez ovladani klimatizace z roku 86
- George_D
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
George_D píše::lol:![]()
![]()
Ale proč ne ja v autě klimošku nikdy neměl ani nechci a když jsem jednou jel s autem s klimou tak jsem taky nevěděl co přesně zmáčknout
![]()
v pripade compacta je to desne slozity, je to klima ty nejvyzsi urovne 18ti zonova s climatronicem nove generace (sam poznas jestli je ti zima nebo ne)
proste je tam jedno tl. s vlockou a kolecko od topeni

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
je tam cidlo v nasavani, u kazdyho auta jinde... koukni se do etkalp píše:kdyz uz jsme u klimy, tak nevite jak presne funguje ta automaticka vnitri cirkulace? Na co reaguje, na co ne a odkud to bere info? Musim konstatovat, ze i na moji stare kraxne to funguje temer spolehlive, ale i tak by me to zajimalo jak se to zjistuje. Predpokladam ze je nekde nejake cidlo, ale kdovi kde ....... a jak vlastne fachci ....
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
patras píše:proste je tam jedno tl. s vlockou a kolecko od topenito bys zvladnul vid
HM to bych nejspíš časem zvládnu a při troše štěstí snad i na první pokus.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!