darmon píše:hm test s rozprasenym benzinem kor u tohodle motoru je absolutne k nicemu, tesneni na sani odchazi celkem casto a da se to blbe diagnostikovat. Nez rozprasenej benzin pouzivej ty startovaci spreje.
S tim ventilem jsem proste myslel to , viz priloha, holt se vyjadruju jak tatar

Ale voni holt ty nikasilovy motory stoji za vylizprdel, na bimmer.org na ne kleje snad kazdej

darmon: Na bimmer.org na ně kleje každej proto, že Nikasilový vložky se nesnášely s jejich sirným palivem a pětistupňový automaty měly defektní sérii měničů.
Já zatím nemůžu říct ani slovo, od března mám necelejch 7 tisíc nalítáno, a to dost ostře, dneska jsem dělal olej podle oranžový kontrolky. Auto běhá jak hodinky, průměrnou už jsem srazil na 13.8 ale je tam dost město a jak říkám, auto nešetřím.
Že odejde váha vzduchu, to je teda strašnej průser, když se rozhlížím kolem sebe, tak ji má v prdeli každej druhej, u VW je to každej rok jedna.
Co ty s rozbuškovým LPG, ještě se váha drží? Docela o LPG přemýšlím, ale za to nejčistší řešení bes střeleb do sání prej chtějí asi 45 kolíků, tak na to ratata.