Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Středící kroužky
RuDoSh píše:takze jsem se snazil zmerit stredy abych zjistil jake sehnat krouzky.... vyslo mi na aute 72,4mm a nove kolo (asi teda origo na e39) 74mm... nevite nekdo jestli je to tak.... moc si neverim
Kámo v každém pneuservisu maj katalog kol a tam bude napsáno průměr středové díry E34 a E39,tak zjistíš kolik maj mít ty kroužky.

-
- Kontaktovat uživatele:
nech si je udelat stoji okolo 200/ks nebo ti je udela jakekoliv dobre soustruznik tak za 20kc/ks. Nebo bych ti je mohl obednat a ty stoji 100/ks. Obednava to kamos u nas v jedne firme.
A nebo buz krouzku. Su presvedcen a tez mi to bylo potvrzeno ze pokud si das praci s kazdym kolem to vystredit kuzelama tech sroubu a bydes je dotahovat do krize postupne tak sou tam ty krouzky na nic. Pres ne se kroutici moment neprenasi sou jen pro to aby ti v servisu nemuseli srat s kazdym kolem ale jen to vzduchovo mrdkujici pistolo tu mohli rychle dotahnout. Ja je mam ale neresil bych to!!!
Pokud je ale chces tak se ozvy
A nebo buz krouzku. Su presvedcen a tez mi to bylo potvrzeno ze pokud si das praci s kazdym kolem to vystredit kuzelama tech sroubu a bydes je dotahovat do krize postupne tak sou tam ty krouzky na nic. Pres ne se kroutici moment neprenasi sou jen pro to aby ti v servisu nemuseli srat s kazdym kolem ale jen to vzduchovo mrdkujici pistolo tu mohli rychle dotahnout. Ja je mam ale neresil bych to!!!
Pokud je ale chces tak se ozvy
M3maniac píše:skautik píše:na meganu bez krouzku a v pohode, nikam to netahne, nehaze, nekope a to je jenom 4dira
Skautíku,to háže až ve vyšších rychlostech ......které jsou maganu cizí....
mno do 200km/h je to ok a pokud by to jelo rychleji tak se to kolo toci tak rychle, ze by melo s tim hazenim jen vetsi prumer