Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

cosi v elektrice? pomoc

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Borec
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Borec »

pred casem sem psal ze mi kdyz rozsvitim svetla vsechno blika jako stroboskop v zavislosti na otackach dospel sem k nazoru ze je to alternatorem jenze sem na novy nemel tak sem ho tam zatim nechal a ted mam problem prestaly svitit dalkovy a mlhovy predni svetla a baterka se mi prebiji tzn vari relatka jsem zkontroloval ale jsou vsechny v poradku nevi nikdo zvas cim to muze byt? diky
darmon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

no a nebude to tim alternatorem, jestli ho mas v prdeli a cpe ti tam s vodeslym regulatorem sileny napeti pri velkejch otackach tak cemu se kurva divis ? auto sis zkurvil sam.
Dan td

#3 Příspěvek od Dan td »

darmon píše:no a nebude to tim alternatorem, jestli ho mas v prdeli a cpe ti tam s vodeslym regulatorem sileny napeti pri velkejch otackach tak cemu se kurva divis ? auto sis zkurvil sam.

Přesně tak. Jestli nemáš prachy, tak kup altík na vrakáči do litru, takhle " ušetříš " pár stovek za altík a zaděláš si na ještě mnohem víc dražších problémů s elektrikou po celým autě :idea:

Až budeš na tom vrakáči, můžeš se plácnout přes kapsu a vzít i ty relátka :wink:
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RuDoSh »

ja dal za repasi 1,5k coz si myslim neni zadny balik....
Borec
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Borec »

diky hned koupim altik ale relatka sem fakt zkontroloval ty fachcej ale koupim od kusu do rezervy mam moznost altiku za 1500,- s dvouletou zarukou tak ze o repasi neni zminka ale diky.....PS: relatka sou jen v pojistkovce a u ridicich jednotek doufam....
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pivson »

Nejáký relatko může i bejt pod zadní sedačkou, koukni tam
milo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od milo »

hm myslim ze LKM alebo aspon nejake rele v nom sa s tebou rozlucilo ...
Borec
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Borec »

LKM?
milo
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od milo »

Leich Kontrol Modul? ach ten moj nemcina ... cierna krabicka s relatkami a hromadou dalsieho elektronickeho balastu v skrinke s relatkami a poistkami
Anonymous

#10 Příspěvek od Anonymous »

Nemam LKM jen relatka a ty sem fsecky odskousel tak ze potrebuju poradit uz sem zjistil ze mi altik dava az 17v to uz je v poho ale ted mi nastava ten problem s tema dalkovejma a mlhovkama proc nesvitej aaach. Hilfe Mir!
Borec
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Borec »

... Tak to bylo altikem .....
....dale vypaleny prechod mezi pojistkama a relatkama tak ze oprava cca 2000kč uf....
vally
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od vally »

Zkus ještě jednou zkontrolovat ty relátka. Mně se jednou stalo, že jsem byl se svoji E-34 asi 300 kiláků od domova, roztočila se mi vrtule před chladičem a nechtěla přestat. Tak jsem vyndal a zandal relátko a bylo to v pohodě. Druhej den, když jsem jel domu, začala vrtule zase točit jako zběsilá, tak jsem je přehodil ( řikal jsem si - přinejhorším mi v autě poběží něco navíc ). A když jsem doma zamykal auto, koukam, že mi svítí mlhovky. Tak jsem koupil nový relátko a pak no problem.
Borec
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Borec »

problem uz sem inicioval vypalil sem propojeni mezi relatkem a pojistkama relatka jsou ok je to jen vramci pojistkovky ale budu muset tech dratku prepajet asi vicero ach....
Borec
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Borec »

uz je fse ok THX ALL....
Odpovědět