pred casem sem psal ze mi kdyz rozsvitim svetla vsechno blika jako stroboskop v zavislosti na otackach dospel sem k nazoru ze je to alternatorem jenze sem na novy nemel tak sem ho tam zatim nechal a ted mam problem prestaly svitit dalkovy a mlhovy predni svetla a baterka se mi prebiji tzn vari relatka jsem zkontroloval ale jsou vsechny v poradku nevi nikdo zvas cim to muze byt? diky
no a nebude to tim alternatorem, jestli ho mas v prdeli a cpe ti tam s vodeslym regulatorem sileny napeti pri velkejch otackach tak cemu se kurva divis ? auto sis zkurvil sam.
darmon píše:no a nebude to tim alternatorem, jestli ho mas v prdeli a cpe ti tam s vodeslym regulatorem sileny napeti pri velkejch otackach tak cemu se kurva divis ? auto sis zkurvil sam.
Přesně tak. Jestli nemáš prachy, tak kup altík na vrakáči do litru, takhle " ušetříš " pár stovek za altík a zaděláš si na ještě mnohem víc dražších problémů s elektrikou po celým autě
Až budeš na tom vrakáči, můžeš se plácnout přes kapsu a vzít i ty relátka
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
diky hned koupim altik ale relatka sem fakt zkontroloval ty fachcej ale koupim od kusu do rezervy mam moznost altiku za 1500,- s dvouletou zarukou tak ze o repasi neni zminka ale diky.....PS: relatka sou jen v pojistkovce a u ridicich jednotek doufam....
Nemam LKM jen relatka a ty sem fsecky odskousel tak ze potrebuju poradit uz sem zjistil ze mi altik dava az 17v to uz je v poho ale ted mi nastava ten problem s tema dalkovejma a mlhovkama proc nesvitej aaach. Hilfe Mir!
Zkus ještě jednou zkontrolovat ty relátka. Mně se jednou stalo, že jsem byl se svoji E-34 asi 300 kiláků od domova, roztočila se mi vrtule před chladičem a nechtěla přestat. Tak jsem vyndal a zandal relátko a bylo to v pohodě. Druhej den, když jsem jel domu, začala vrtule zase točit jako zběsilá, tak jsem je přehodil ( řikal jsem si - přinejhorším mi v autě poběží něco navíc ). A když jsem doma zamykal auto, koukam, že mi svítí mlhovky. Tak jsem koupil nový relátko a pak no problem.
problem uz sem inicioval vypalil sem propojeni mezi relatkem a pojistkama relatka jsou ok je to jen vramci pojistkovky ale budu muset tech dratku prepajet asi vicero ach....