Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jeste jednou inspekce...
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Vim,ze uz to tu bylo nekolikrat,ale nejde mi odbloknout olej a inspekce,spojim 7 a 19 a zapnu klicek,bohuzel se vubec nic nestane ani za pul minuty.Na E34 mi to chodilo,tady na ty E39 to nejde,zkousel jsem i 7 primo na kostru a i s 1kohm odporem,ale nic..neni na E39 nejaky jiny figl?diky za odpovedi
-
- Kontaktovat uživatele:
Pavel 528 píše:Vim,ze uz to tu bylo nekolikrat,ale nejde mi odbloknout olej a inspekce,spojim 7 a 19 a zapnu klicek,bohuzel se vubec nic nestane ani za pul minuty.Na E34 mi to chodilo,tady na ty E39 to nejde,zkousel jsem i 7 primo na kostru a i s 1kohm odporem,ale nic..neni na E39 nejaky jiny figl?diky za odpovedi
A proč nezajedeš k BMW, aby ti to resetli?
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
abdul píše:tak co Pavle, prisel si na to nakonec jestli je tam nejaky figl? nebo se to musi primo " kouzelnou masinkou"
problem je jinde,mel jsem to napichly na masince Bosch a je problem komunikace mezi palubkou,proste to vymazal,ukazalo mu to ze je vymazano,ale na palubce porad svitilo,pri dalsim nacteni to tam bylo zpet,na nic kloudnyho jsme neprisli a tak jsem na pondeli objednanej k elektrikari od Bychla,tak snad mi to da dohromady...
nejde mi proste vymazat vubec nic...

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
abdul píše:aha, takze jinak to ma normalne fachcit jako na cemkoli jinym, jestli sem to zpravne pochopil... toz ja popreju rychly a levny odstraneny zavady...
jo normalne by to melo jit,takze ja to sem napisu co s tim bude...
snad to nebudou cely budiky,to by me slehlo....
zkousel jsem je rozebrat,uz tam nejsou vubec zarovky jako na E34,jen Ledky,no dostal jsem se az k tomu,ze bych musel sundavat rucicky z budiku a na to jsem teda nemel,vypadalo to ze se ulomi,tak jsem to zase slozil a kupodivu se nic nezmenilo...

Pavel 528 píše:abdul píše:aha, takze jinak to ma normalne fachcit jako na cemkoli jinym, jestli sem to zpravne pochopil... toz ja popreju rychly a levny odstraneny zavady...
jo normalne by to melo jit,takze ja to sem napisu co s tim bude...
snad to nebudou cely budiky,to by me slehlo....
zkousel jsem je rozebrat,uz tam nejsou vubec zarovky jako na E34,jen Ledky,no dostal jsem se az k tomu,ze bych musel sundavat rucicky z budiku a na to jsem teda nemel,vypadalo to ze se ulomi,tak jsem to zase slozil a kupodivu se nic nezmenilo...
jejda tak to si byl hluboko az az