Originál zaslal Pivson Zdravím, jo Pavlovo auto malinko taky znám od vidění
Jinak jsem psal, ze ti hodim cislo na toho cloveka co rozprodava E34 v tvoji barve, ale ne a ne ho porad najit. Nekam jsem to napsal, ale kam? Pohledam
Jinak tedka mám jednu 525i s M20 motorem na ND
Kdybys po necem zatouzil, neboj se zeptat
Motor bud pujde celej pryc, kdyz si ho nikdo neveme rozprodam po castech
Originál zaslal Pavel 528 stydly:problem tam urcite neni,mam znamyho na stk,tak jsem se ani neobtezoval tam jezdit s tim autem...
TAK JO! JESTE ZE JA MAM ZNAMYHO U LPG REVIZE, JINAK BY BYL ASI PROBLEM KDYZ OD TOHO NEBYLY PAPIRY!:D KDO U TOHO MENIL BRZD. DESTICKY? TY? JA JEN ZE TAM NEKDO NEDAL CIDLO!:D
Originál zaslal darmon ano tyhle blbosti porad nekdo siri, jeste i s tou pojstkou ono si staci odmerit original MODIC aby clovek byl v obraze co se tam pri nulovani deje ))
NO JESTE ABY JE NESIRIL, KDYZ TO FAKT PRES OBYCEJNEJ DRAT U TY MOJI E34 NEJDE!!
Originál zaslal STYDLY NO JESTE ABY JE NESIRIL, KDYZ TO FAKT PRES OBYCEJNEJ DRAT U TY MOJI E34 NEJDE!!
jo to mi par lidi s E36kama taky rikalo, posledni byl jeden mistni kterymu sem to dratem snuloval na pockani na parkovisti kdyz zklame prvni postup funguje druhej,
Originál zaslal darmon jo to mi par lidi s E36kama taky rikalo, posledni byl jeden mistni kterymu sem to dratem snuloval na pockani na parkovisti kdyz zklame prvni postup funguje druhej,
TAK AZ BUDU MIT CESTU DO PRAHY, TAK MI TO UKAZES, TO JSEM ZVEDAVEJ! FAKT TO NEJDE!
okej obej odpor tam nema zadny logicky opostatneni a pojstka tuplem ne, jediny o co jde je impulsama zkratovat proti zemi vyvod DME co to ma na starosti, pocet impulzu znamena typ nulovani,
NO ano,vzdyt jsem to tak taky delal...
to schema by se dalo vymyslet,chce to mit u sebe ty origo motory a vypinace a promerit to,podle toho jak to bude fachat vymyslet schema,jasne ze to nebude mit aut. dojezdy.
Originál zaslal Pavel 528 NO ano,vzdyt jsem to tak taky delal...
to schema by se dalo vymyslet,chce to mit u sebe ty origo motory a vypinace a promerit to,podle toho jak to bude fachat vymyslet schema,jasne ze to nebude mit aut. dojezdy.
JENZE TO JA NEZVLADNU, TO SI POCKAM AZ NEKDO BUDE MIT ORIG. SCHEMA! MAM TEDKA TOTIZ MOZNOST SEHNAT ZA 2T KOMPLET EL. OKNA A I DO ZADU!SLUSNA CENA,NE?
Originál zaslal Pavel 528 to je dobra cena,hlavne,at ti to necha i s vypinacema..
NEBOJ! JE TO KOMPLET I S VYPINACEMA! ALE NEHORSI TO PRO ME BUDE ZAPOJIT,HLAVNE KDYZ NEMAM ZADNY SCHEMA! JA MYSLEL ZE TAM BUDOU NATAHLY KABELY A ONO HOVNO NO CO NADELAM! TEDKA NEJSPIS BUDU KUPOVAT SPOJLERY V BARVE A DVERE + BLATNIK V BARVE NA PRAVOU STRANU! NECHCE SE MI TO TOTIZ KYTOVAT A STRIKAT!:D