Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
EL. OKNA
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Hmm,vim ze tam veco jako hucelo,ale nebyl mi nikdo schopen rict,jestli je to prevodovka,nebo zadni rozvodovka,ale taky si myslim,ze je to ten diferak,ale dela to jen kdyz neni v zaberu,jak pridas stisi se to .S tim volnobehem nevim,myslim,ze mi to snad ani nepamatuju,uz jsem s tim poradne nejel pres pul roku... 
CITOVANY TEXT [/QUOTE]

CITOVANY TEXT [/QUOTE]
-
- Bydliště: BMW diagnostika Pardubice, modely E a F od 1988-2015 výpis chyb,živá data,kódování atd. tel722923332
- Klubové ID: 1644
[/quote]Originál zaslal Pavel 528
Hmm,vim ze tam veco jako hucelo,ale nebyl mi nikdo schopen rict,jestli je to prevodovka,nebo zadni rozvodovka,ale taky si myslim,ze je to ten diferak,ale dela to jen kdyz neni v zaberu,jak pridas stisi se to .S tim volnobehem nevim,myslim,ze mi to snad ani nepamatuju,uz jsem s tim poradne nejel pres pul roku...
CITOVANY TEXT
JA STIM ZA TEN MESIC NALITAL UZ POMALU 5TACU! TEN VOLNOBECH OBAC ZUSTANE NA TAK NA 1200 A OBCAS SPADNE NA 500! JINAK KDYZ CHCI VYNULOVAT INSPECTION, TAK MUSIM PRES ODPOR? JAK VELKEJ?DRATEM TO TOTIZ NEJDE!
-
- Bydliště: BMW diagnostika Pardubice, modely E a F od 1988-2015 výpis chyb,živá data,kódování atd. tel722923332
Originál zaslal Pavel 528
Rudosh:nevim,spis bych to videl na volnobeznej ventil,ale nevim presne...
Stydly:fakt nevim,nemel jsem s tim zadne zavazne problemy a po mech.strance by to auto melo byt OK.
HMM... A MAS JESTE NEJAKY PAPIRY OD TOHO? NAPR. OD PLYNU? ZNAMEJ MI MUSEL VYSTAVIT DODATEK K TECHNICAKU NA PLYN, TAM JAK SE PISOU REVIZE ATD.!!
-
Originál zaslal darmon
jo a na co tam je ten odpor dobrej ?![]()
TO TI NEPOVIM! ALE KOUKNI SE NA SVOJI STRANKU DO STARYHO FORA! :drive2: http://www.bmw-e32.net/forum/viewtopic.php?id=6&t_id=3

-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, jo Pavlovo auto malinko taky znám od vidění
Jinak jsem psal, ze ti hodim cislo na toho cloveka co rozprodava E34 v tvoji barve, ale ne a ne ho porad najit. Nekam jsem to napsal, ale kam? Pohledam
Jinak tedka mám jednu 525i s M20 motorem na ND
Kdybys po necem zatouzil, neboj se zeptat
Motor bud pujde celej pryc, kdyz si ho nikdo neveme rozprodam po castech

Jinak jsem psal, ze ti hodim cislo na toho cloveka co rozprodava E34 v tvoji barve, ale ne a ne ho porad najit. Nekam jsem to napsal, ale kam? Pohledam
Jinak tedka mám jednu 525i s M20 motorem na ND
Kdybys po necem zatouzil, neboj se zeptat
Motor bud pujde celej pryc, kdyz si ho nikdo neveme rozprodam po castech