Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Smrad z ventilace
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal bpytlik
[b] Dneska uz me ten smrad co mi leze z ventilace fakt nasral...Nevite nekdo co s tim??Smrdi to jako by stuchlinou,ale jenom kdyz mam pustenou normalni ventilacku. Kdyz zapnu mrazeni, tak je to v poho.... Kabinove filtry jsem menil,ale bez uspechu. Co kde rozebrat/vystrikat aby to bylo f poho???
Nemas v tech mistech kde to nasava vzduch treba hovno? No kdyz chladis tak ono pak nesmrdi.....

Originál zaslal bpytlik
[B]??Nikdy?? Se musi?? A kde to delaji?? Ja kdyz ale zapnu klimu tak mi to nesmrdi.....Smrad z toho de enom kdyz mam vyple mrazeni...
Meli by to delat skoro vsude, kde plni klimu. Melo by se to delat max. po dvou letech. Tim, ze je v aute klima, vznikaji nejakym zpusobem ve vedeni vzduchu idealni podminky pro ruzny mikroorganismy, plisne, atd.... Samozrejme kdyz chladis, tak nemrznou, ale kdyz je pak vzduch teplejsi, je to hroznej smrad. Mimo to neni ten vzduch extra zdravej - je to jako kdybys inhaloval z zumpy.
Jak to delaji nevim, ja si to predstavuju tak, ze do nasavani vzduchu pro topeni fouknou nejaky aerosol na bazi Sava

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...