Originál zaslal RostaO [B]...presne tak, bud budes stastnej a najdes tam svazek primo na to pripraveny a nebo to budes muset cely natahat...ale to se z toho po_eres
neni to až tak náročný, před půl rokem jsem to musel taky nově rozvést, fakt je ten že potřebuješ slabou čtyřlinku(já osobně jsem použil tel. kabel) a el. měřáček, v tunelu pod přistrojovkou se napíchneš na živej (+), ale najdi ten kterej jde od klíčku, aby se při vypnutí klíčku vyplo i topení v sedadlech a nevymlátilo ti to baterku, některý mají termostat a automat. to vypnou, najdeš mínus , dobrý je si najít nějaké el. schema, je tam problém s mínusem, na vypínači topení jsou dva (-) póly a ty když zaměníš tak to nefachčí, přeji š?astné hlavolámání:D
Originál zaslal TT [b] neni to až tak náročný, před půl rokem jsem to musel taky nově rozvést, fakt je ten že potřebuješ slabou čtyřlinku(já osobně jsem použil tel. kabel) a el. měřáček, v tunelu pod přistrojovkou se napíchneš na živej (+), ale najdi ten kterej jde od klíčku, aby se při vypnutí klíčku vyplo i topení v sedadlech a nevymlátilo ti to baterku, některý mají termostat a automat. to vypnou, najdeš mínus , dobrý je si najít nějaké el. schema, je tam problém s mínusem, na vypínači topení jsou dva (-) póly a ty když zaměníš tak to nefachčí, přeji š?astné hlavolámání
mam knihu a stranky jako jpegy, takze nejdriv v knize najdu na jaky to je strance a pak postu ten jpeg, protoze projizdet pres tisic stranek a hledat to se mi nechce, urci mi rok a jestli tam mas pameti atd (coz asi ne pac to bys jentak neprodratoval hihi
Originál zaslal darmon [b] mam knihu a stranky jako jpegy, takze nejdriv v knize najdu na jaky to je strance a pak postu ten jpeg, protoze projizdet pres tisic stranek a hledat to se mi nechce, urci mi rok a jestli tam mas pameti atd (coz asi ne pac to bys jentak neprodratoval hihi
Ty sedaky by meli bejt z 91,ale nevim to jiste,pameti tam fakt nemam,pac to bych byl uplne v pr...:):) mejl tu mas mas takze jeste jednou diky diky diky :super:
darmon píše:mam knihu a stranky jako jpegy, takze nejdriv v knize najdu na jaky to je strance a pak postu ten jpeg, protoze projizdet pres tisic stranek a hledat to se mi nechce, urci mi rok a jestli tam mas pameti atd (coz asi ne pac to bys jentak neprodratoval hihi
Sefe, nesli by ty stranky v JPEGu poslat zabaleny třeba mailem??? Docela by se šikli. S Baworem začínám, ale chtěl bych ho napěchovat a naučit se o něm naprosto vše........ Bylo by to možné??? Předem díky
darmon píše:mam knihu a stranky jako jpegy, takze nejdriv v knize najdu na jaky to je strance a pak postu ten jpeg, protoze projizdet pres tisic stranek a hledat to se mi nechce, urci mi rok a jestli tam mas pameti atd (coz asi ne pac to bys jentak neprodratoval hihi
Sefe, nesli by ty stranky v JPEGu poslat zabaleny třeba mailem??? Docela by se šikli. S Baworem začínám, ale chtěl bych ho napěchovat a naučit se o něm naprosto vše........ Bylo by to možné??? Předem díky
to by nesly protoze bych to posilal asi stomegalet.