Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Elektricke sedaky

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Tomik007 »

Nevite nekdo jak zapojit elektricky sedaky misto normalnich???
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

pod kobercem by mohl byt svazek se zasuvkama....jestli tam neni,budes muset natahnout....ale nikdy jsem to nedelal,tak nevim...
“Ability is what you're capable of doing.”
RostaO

#3 Příspěvek od RostaO »

...presne tak, bud budes stastnej a najdes tam svazek primo na to pripraveny a nebo to budes muset cely natahat...ale to se z toho po_eres :mad:
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Tomik007 »

Diky,ale obavam se ze tam nic nebude :cry: :cry: :cry:
Martinéz

#5 Příspěvek od Martinéz »

ja myslim, ze na to staci natahat jen zdroj, ne? co by tam jeste mohlo bejt potreba?
TT
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od TT »

Originál zaslal RostaO
[B]...presne tak, bud budes stastnej a najdes tam svazek primo na to pripraveny a nebo to budes muset cely natahat...ale to se z toho po_eres :mad:

:) neni to až tak náročný, před půl rokem jsem to musel taky nově rozvést, fakt je ten že potřebuješ slabou čtyřlinku(já osobně jsem použil tel. kabel) a el. měřáček, v tunelu pod přistrojovkou se napíchneš na živej (+), ale najdi ten kterej jde od klíčku, aby se při vypnutí klíčku vyplo i topení v sedadlech a nevymlátilo ti to baterku, některý mají termostat a automat. to vypnou, najdeš mínus , dobrý je si najít nějaké el. schema, je tam problém s mínusem, na vypínači topení jsou dva (-) póly a ty když zaměníš tak to nefachčí, přeji š?astné hlavolámání:D :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od darmon »

a co kdybych poslal obrazek schema elektriky sedadel, sice z e32 ale imho to bude v e34 nehmlich to samy
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Tomik007 »

Originál zaslal darmon
[b] a co kdybych poslal obrazek schema elektriky sedadel, sice z e32 ale imho to bude v e34 nehmlich to samy

:super: Tak to by bylo super!!!!!!!Mas to v pocitaci nebo na papirech? :hopici:
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Tomik007 »

Originál zaslal TT
[b] neni to až tak náročný, před půl rokem jsem to musel taky nově rozvést, fakt je ten že potřebuješ slabou čtyřlinku(já osobně jsem použil tel. kabel) a el. měřáček, v tunelu pod přistrojovkou se napíchneš na živej (+), ale najdi ten kterej jde od klíčku, aby se při vypnutí klíčku vyplo i topení v sedadlech a nevymlátilo ti to baterku, některý mají termostat a automat. to vypnou, najdeš mínus , dobrý je si najít nějaké el. schema, je tam problém s mínusem, na vypínači topení jsou dva (-) póly a ty když zaměníš tak to nefachčí, přeji š?astné hlavolámání

:bigok: Diky diky diky :bigok:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od darmon »

mam knihu a stranky jako jpegy, takze nejdriv v knize najdu na jaky to je strance a pak postu ten jpeg, protoze projizdet pres tisic stranek a hledat to se mi nechce, urci mi rok a jestli tam mas pameti atd (coz asi ne pac to bys jentak neprodratoval hihi :)
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Tomik007 »

Originál zaslal darmon
[b] mam knihu a stranky jako jpegy, takze nejdriv v knize najdu na jaky to je strance a pak postu ten jpeg, protoze projizdet pres tisic stranek a hledat to se mi nechce, urci mi rok a jestli tam mas pameti atd (coz asi ne pac to bys jentak neprodratoval hihi

Ty sedaky by meli bejt z 91,ale nevim to jiste,pameti tam fakt nemam,pac to bych byl uplne v pr...:):):) mejl tu mas mas takze jeste jednou diky diky diky :super:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od darmon »

Obrázek Obrázek
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od mkalous »

darmon píše:mam knihu a stranky jako jpegy, takze nejdriv v knize najdu na jaky to je strance a pak postu ten jpeg, protoze projizdet pres tisic stranek a hledat to se mi nechce, urci mi rok a jestli tam mas pameti atd (coz asi ne pac to bys jentak neprodratoval hihi :)

Sefe, nesli by ty stranky v JPEGu poslat zabaleny třeba mailem??? Docela by se šikli. S Baworem začínám, ale chtěl bych ho napěchovat a naučit se o něm naprosto vše........ Bylo by to možné??? Předem díky :oops:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od darmon »

mkalous píše:
darmon píše:mam knihu a stranky jako jpegy, takze nejdriv v knize najdu na jaky to je strance a pak postu ten jpeg, protoze projizdet pres tisic stranek a hledat to se mi nechce, urci mi rok a jestli tam mas pameti atd (coz asi ne pac to bys jentak neprodratoval hihi :)

Sefe, nesli by ty stranky v JPEGu poslat zabaleny třeba mailem??? Docela by se šikli. S Baworem začínám, ale chtěl bych ho napěchovat a naučit se o něm naprosto vše........ Bylo by to možné??? Předem díky :oops:

to by nesly protoze bych to posilal asi stomegalet.
Odpovědět