Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 nešlape
ahoj přátelé, potřeboval bych pomoct:
mám M62B35 non vanos a dnes jsem měnil ventil dekly, valley pan a těsnění pod sáním. všechno jsem správně pozapojoval a sestavil zpět, ale při pokusu o start to akorat zablafalo a několikrát vystřelilo jak do sání tak do výfuku a po několikátém pokusu přestalo startovat úplně, vše mám utáhlé (svíčky, sání, všechny hadice) nemá někdo nějaký nápad, co jsem mohl udělat špatně nebo přehlédnout?
Dík za pomoc
mám M62B35 non vanos a dnes jsem měnil ventil dekly, valley pan a těsnění pod sáním. všechno jsem správně pozapojoval a sestavil zpět, ale při pokusu o start to akorat zablafalo a několikrát vystřelilo jak do sání tak do výfuku a po několikátém pokusu přestalo startovat úplně, vše mám utáhlé (svíčky, sání, všechny hadice) nemá někdo nějaký nápad, co jsem mohl udělat špatně nebo přehlédnout?
Dík za pomoc
M62 mají i 7er tak proto sem, svíčky jsem vyměnil, no efekt. Ale saje hrozně moc falešnýho vzduchu. Měnil jsem těsnění pod sáním zn. VR ale přijde mi že to je o pár mm vyšší než to původní a přijdfe mi že ten vzduch to saje spoza sání, tak možná tam bude chyba, taky je motor naprosto uchlastanej a ještě mě napadá jestli se nezlomily nějaké kabely v tom velkym svazku k cívkám. Zítra zkusím vrátit původní těsnění, mezitím uvítám jakékoliv rady.