Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Jakou diagnostiku na e34

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
cmana2
Klubové ID: 3418

#1 Příspěvek od cmana2 »

Zdravím, neví někdo jakou diag na e34? Kde jí sehnat? Mám kabel na WV a redukci na kulatici, ale nechodí to, inpa ani carsoft 6,5. U koncernu s vagem 406 bez problému. Někde jsem čet, že kabel musí být COM, že přes USB to nejde, nízké napětí? V notesu ani com nemám, jen usb, jedine kabel s com portem a redukci z expresscard? Nějaké diag jsem našel, ale za x tis, kabel na vag stal pár stovek.

Díky
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

cmana2 píše:Zdravím, neví někdo jakou diag na e34? Kde jí sehnat? Mám kabel na WV a redukci na kulatici, ale nechodí to, inpa ani carsoft 6,5. U koncernu s vagem 406 bez problému. Někde jsem čet, že kabel musí být COM, že přes USB to nejde, nízké napětí? V notesu ani com nemám, jen usb, jedine kabel s com portem a redukci z expresscard? Nějaké diag jsem našel, ale za x tis, kabel na vag stal pár stovek.

Díky
Nejde o napětí, ale u těchhle starších aut je ADS systém, u kterého diagnostický software obchází ovladače Windows a posílá a přijímá data přímo z HW adresy.
cmana2

#3 Příspěvek od cmana2 »

Aha a nevíš jakej kabel funguje? Kde ho levně sehnat? Asi k němu budu potřebovat i toto
http://www.czc.cz/axago-eca-s1-expressc ... 50/produkt
?
Díky
Lucifer
Klubové ID: 3086

#4 Příspěvek od Lucifer »

Na to aby si měl plnohodnotnou diag musíš mít fyzickej COM v pc. Na redukcích to nikdy nefunguje pořádně.

Budeš potřebovat tohle

K tomu NTB s com portem a win xp. Potom bude běhat inpa carsoft scanner a dis bez problémů ale s redukcema to nerozjedeš.
cmana2

#5 Příspěvek od cmana2 »

Jasny, takže jinej notes a ta diagnostika se nedá koupit někde v ČR? Přes ebay jsem nikdy nekupoval a moc tomu nevěřím. Díky
cmana2

#6 Příspěvek od cmana2 »

Odpovědět