A neni to možná i tak, že ty jsi nasraný, že si někdo dovolí jet ve Fabii 150 a předjet Tě, kdežto řidič Fabie naprosto neřeší, že ty chodíš jak holub kolem své desetileté pokladničky a jede 150, protože rád jezdí rychle a ve služebním autě je mu fuk, kolik to žere a že se to za rok rozpadne?
Já jezdím stejných 150 tempomat v jakémkoliv autě které se na tu rychlost dokáže vyšplhat a když někdo jede v 50x dražším a 3x rychlejším autě 140 tak se poslintám a předjedu ho uplně stejně jako favorita.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Oprava čelního skla
Ty tvoje zkratky mě rozesmály
A s tím předjížděním...mluvíš mi z duše!!!!! Mě se BMW vždycky líbily, okukovala sem je, ale nenapadlo by mě závidět, nebo chtít s nima závodit, když sem měla autíčko 1.3. Zato ted, fakt denně potkam frajera, co si potřebuje ukázat, že má na BMW. Naposledy to byl týpek ve felicii, kterej mě předjel v zatáčce, proti kamionu, co na tom? Hlavně, že byl rychlejší ne?
Taky každej řešil jakto, že sis koupil BMW?
7er BMW je krásný! Ale který neni že jo

A s tím předjížděním...mluvíš mi z duše!!!!! Mě se BMW vždycky líbily, okukovala sem je, ale nenapadlo by mě závidět, nebo chtít s nima závodit, když sem měla autíčko 1.3. Zato ted, fakt denně potkam frajera, co si potřebuje ukázat, že má na BMW. Naposledy to byl týpek ve felicii, kterej mě předjel v zatáčce, proti kamionu, co na tom? Hlavně, že byl rychlejší ne?

Taky každej řešil jakto, že sis koupil BMW?
7er BMW je krásný! Ale který neni že jo

-
- Klubové ID: 2855
Myslis? Rozhodne ne, nemusis se bat. Je mi jedno, jestli mne nekdo predjede a hlavne v cemjarda píše:A neni to možná i tak, že ty jsi nasraný...

o tom to prave je. Ke svemu autu by se tak nechoval, ale jakmile ma sluzebni, tak je mu to jedno. Coz je podle mne spatny pristup a pak se nemohu divit, ze je pocmarane metro apod. Protoze si lidi vazi jen vlastniho majetku.jarda píše:...protože rád jezdí rychle a ve služebním autě je mu fuk, kolik to žere a že se to za rok rozpadne...
jj, pripadne si poslintam, ale tim to koncijarda píše:...a když někdo jede v 50x dražším a 3x rychlejším autě 140 tak se poslintám a předjedu ho uplně stejně jako favorita.

jasne ze resil. Ted uz ne, ale kdyz mi bylo 20 a mel jsem druhou 7er, tak jsem se nestacil divit... Lidem se to moc nelibilo, ale to, ze jsem tenkrat mel v podstate 2 zamestnani, od ctvrtka do nedele jsem delal vyhazovace, takze jsem si vlastne nemel cas uzivat auto, to uz nikdo nevidel. Jen to, ze takovej ptak mel BMW. Na to ja z vysoka seru, at se lidi treba poserou a dokud mi na auto nekdo nesahne, je mi jedno jestli to resi nebo ne. Je to jejich neschopnost vydelat si penizePetra4 píše:Taky každej řešil jakto, že sis koupil BMW?

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
- scooter_x
- Klubové ID: 3560
Já to mam podobně, jezdim BMW, ale často i Oktávou 1.6TDI a jinými hustovýkonnými auty a na dálnici prostě jezdím cca těch 150. A vůbec neřeším, jestli předjíždím BMW, Bentley, Rolls-Royce nebo Fóbii...mám to jako takový cestovní průměr a nemastím si na tom egojarda píše:A neni to možná i tak, že ty jsi nasraný, že si někdo dovolí jet ve Fabii 150 a předjet Tě, kdežto řidič Fabie naprosto neřeší, že ty chodíš jak holub kolem své desetileté pokladničky a jede 150, protože rád jezdí rychle a ve služebním autě je mu fuk, kolik to žere a že se to za rok rozpadne?
Já jezdím stejných 150 tempomat v jakémkoliv autě které se na tu rychlost dokáže vyšplhat a když někdo jede v 50x dražším a 3x rychlejším autě 140 tak se poslintám a předjedu ho uplně stejně jako favorita.

Pak je druhá sorta lidí, kteří mají Fóbii jako domácího mazlíčka, takoví to pak viděj jinak a předjíždějí v obci na plné do horizontu/zatáčky 80kou...to pak jako jo

Ale chtěl sem tim říct, že ne všichni řidiči, které potkáš ve služební Oktávě, nemůžeš příště potkat v tom domácím BMW, a ne všichni řidiči, kteří Tě v té Oktávě předjedou ve 150ti to dělají pro mastění svého ega

BMW e65 750i 270kW Sterlinggrau
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
-
Já mám pojistku u ČPP a při výměne skla mi nesebrali z bonusu nic. Možná záleží na pojišťovně, ale spíš bych se přikláněl k tomu, že nevezmou nic.Petra4 píše:Já ho mam taky pojištěný, ale ted je ještě vysoká spolučast. Musí to vydržet ten půlrok!!! Mimochodem někde jsem četla, že ti pak seberou bonusy, když necháš měnit sklo, je to pravda?
O stavu silnic radši pomlčim..nedavno sem chytla díru takovym stylem, že sem myslela, že mam kolo pryč!!
Jaj..takhle to vypadá, že tomu autu dávám!...ale chvilkama mi přijde prokletý!