Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Oprava čelního skla

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
jarda
Klubové ID: 1426

#21 Příspěvek od jarda »

A neni to možná i tak, že ty jsi nasraný, že si někdo dovolí jet ve Fabii 150 a předjet Tě, kdežto řidič Fabie naprosto neřeší, že ty chodíš jak holub kolem své desetileté pokladničky a jede 150, protože rád jezdí rychle a ve služebním autě je mu fuk, kolik to žere a že se to za rok rozpadne?

Já jezdím stejných 150 tempomat v jakémkoliv autě které se na tu rychlost dokáže vyšplhat a když někdo jede v 50x dražším a 3x rychlejším autě 140 tak se poslintám a předjedu ho uplně stejně jako favorita.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Petra4

#22 Příspěvek od Petra4 »

Ty tvoje zkratky mě rozesmály :D
A s tím předjížděním...mluvíš mi z duše!!!!! Mě se BMW vždycky líbily, okukovala sem je, ale nenapadlo by mě závidět, nebo chtít s nima závodit, když sem měla autíčko 1.3. Zato ted, fakt denně potkam frajera, co si potřebuje ukázat, že má na BMW. Naposledy to byl týpek ve felicii, kterej mě předjel v zatáčce, proti kamionu, co na tom? Hlavně, že byl rychlejší ne? :roll:
Taky každej řešil jakto, že sis koupil BMW?

7er BMW je krásný! Ale který neni že jo :-)
hurvajs77
Klubové ID: 2855

#23 Příspěvek od hurvajs77 »

jarda píše:A neni to možná i tak, že ty jsi nasraný...
Myslis? Rozhodne ne, nemusis se bat. Je mi jedno, jestli mne nekdo predjede a hlavne v cem :-). Nemam potrebu to resit. Pokud je nekdo rychlejsi, umoznim mu predjet me.
jarda píše:...protože rád jezdí rychle a ve služebním autě je mu fuk, kolik to žere a že se to za rok rozpadne...
o tom to prave je. Ke svemu autu by se tak nechoval, ale jakmile ma sluzebni, tak je mu to jedno. Coz je podle mne spatny pristup a pak se nemohu divit, ze je pocmarane metro apod. Protoze si lidi vazi jen vlastniho majetku.
jarda píše:...a když někdo jede v 50x dražším a 3x rychlejším autě 140 tak se poslintám a předjedu ho uplně stejně jako favorita.
jj, pripadne si poslintam, ale tim to konci :-)
Petra4 píše:Taky každej řešil jakto, že sis koupil BMW?
jasne ze resil. Ted uz ne, ale kdyz mi bylo 20 a mel jsem druhou 7er, tak jsem se nestacil divit... Lidem se to moc nelibilo, ale to, ze jsem tenkrat mel v podstate 2 zamestnani, od ctvrtka do nedele jsem delal vyhazovace, takze jsem si vlastne nemel cas uzivat auto, to uz nikdo nevidel. Jen to, ze takovej ptak mel BMW. Na to ja z vysoka seru, at se lidi treba poserou a dokud mi na auto nekdo nesahne, je mi jedno jestli to resi nebo ne. Je to jejich neschopnost vydelat si penize :-). Krasny je kazdy BMW - tedy ne tuningove... :mad:
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
scooter_x
Klubové ID: 3560

#24 Příspěvek od scooter_x »

jarda píše:A neni to možná i tak, že ty jsi nasraný, že si někdo dovolí jet ve Fabii 150 a předjet Tě, kdežto řidič Fabie naprosto neřeší, že ty chodíš jak holub kolem své desetileté pokladničky a jede 150, protože rád jezdí rychle a ve služebním autě je mu fuk, kolik to žere a že se to za rok rozpadne?

Já jezdím stejných 150 tempomat v jakémkoliv autě které se na tu rychlost dokáže vyšplhat a když někdo jede v 50x dražším a 3x rychlejším autě 140 tak se poslintám a předjedu ho uplně stejně jako favorita.
Já to mam podobně, jezdim BMW, ale často i Oktávou 1.6TDI a jinými hustovýkonnými auty a na dálnici prostě jezdím cca těch 150. A vůbec neřeším, jestli předjíždím BMW, Bentley, Rolls-Royce nebo Fóbii...mám to jako takový cestovní průměr a nemastím si na tom ego :)

Pak je druhá sorta lidí, kteří mají Fóbii jako domácího mazlíčka, takoví to pak viděj jinak a předjíždějí v obci na plné do horizontu/zatáčky 80kou...to pak jako jo :D

Ale chtěl sem tim říct, že ne všichni řidiči, které potkáš ve služební Oktávě, nemůžeš příště potkat v tom domácím BMW, a ne všichni řidiči, kteří Tě v té Oktávě předjedou ve 150ti to dělají pro mastění svého ega ;)
BMW e65 750i 270kW Sterlinggrau
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
mequi

#25 Příspěvek od mequi »

Petra4 píše:Já ho mam taky pojištěný, ale ted je ještě vysoká spolučast. Musí to vydržet ten půlrok!!! Mimochodem někde jsem četla, že ti pak seberou bonusy, když necháš měnit sklo, je to pravda?
O stavu silnic radši pomlčim..nedavno sem chytla díru takovym stylem, že sem myslela, že mam kolo pryč!!
Jaj..takhle to vypadá, že tomu autu dávám! 8O ...ale chvilkama mi přijde prokletý!
Já mám pojistku u ČPP a při výměne skla mi nesebrali z bonusu nic. Možná záleží na pojišťovně, ale spíš bych se přikláněl k tomu, že nevezmou nic.
Odpovědět