Ahojte
Mám e61 530d a při vypnutí motoru mi to zarachotí a jakoby proklouzl řemen. Dělá to i při vymačknuté spojce, nekdy to udělá víc, někdy míň.
Nemůže to být třeba řemenice na klice? Vyřešil někdo podobný problém?
Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Hluk při vypnutí motoru
mám ten samej problém a je to velice oblíbený téma
většinou se shodují na dvouhmotě KO ale někdo tu psal dokonce že i po výměně dvouhmoty problém úplně nepřestal....Já ted měnil všechny kladky a napínáky jsou OK takže bud sázím na dvouhmot.setrvák nebo řemenice na klice která se mi ale zdá dobrá-zdá se
Jedno ale vím,nejdřív když jsem zhasínal s vymačklou spojkou tak to nerachotilo a ted to zarachotí i když jí vymáčknu-je to hrůza...

děsim se co všechno se na tomhle autě může pos......
Mám ho od března. Těšil jsem se na něj jako malej kluk. Je to první slušný (drahý) auto, který jsem kupoval.
Jinak jsem vždycky měl stařičký japonce. Od toho března to víc opravuju, než jezdim. Dvouhmoty se taky bojim.
Kolik máte najeto? Já mám 280k.
Jinak ti japonci měli proběh jako civic 560k, accord 450, mazda 320, manželčina kia 250 a nikdy jsem ne to nic neopravoval. Spotřebák jako brzdy, čepy, silentbloky, startér a alternátor (uhlíky) nepočítám. To se prostě opotřebuje.
Že by ale praskly svody, odešlo turbo, vstřiky, nebo se lámaly kabely atd... to fakt ne!!
Mám ho od března. Těšil jsem se na něj jako malej kluk. Je to první slušný (drahý) auto, který jsem kupoval.
Jinak jsem vždycky měl stařičký japonce. Od toho března to víc opravuju, než jezdim. Dvouhmoty se taky bojim.
Kolik máte najeto? Já mám 280k.
Jinak ti japonci měli proběh jako civic 560k, accord 450, mazda 320, manželčina kia 250 a nikdy jsem ne to nic neopravoval. Spotřebák jako brzdy, čepy, silentbloky, startér a alternátor (uhlíky) nepočítám. To se prostě opotřebuje.
Že by ale praskly svody, odešlo turbo, vstřiky, nebo se lámaly kabely atd... to fakt ne!!
-
- Kontaktovat uživatele: