Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Klimakompresor - el. mag. spojka
-
- Kontaktovat uživatele:
Trochu oživím a odvedu řeč vedle.
Měnil jsem držák klimakompresoru(byl poškozený) a nyní mi nefunguje klimatizace.
A je to tím, že se mi nesepne spojka. Má někdo nějaké zkušenosti jak je to tam přiveden proud nebo jakékoliv postřehy? Teď o víkendu rpověřím,jestli tam jde proud a uvidím dále.
Předem díky!
Měnil jsem držák klimakompresoru(byl poškozený) a nyní mi nefunguje klimatizace.
A je to tím, že se mi nesepne spojka. Má někdo nějaké zkušenosti jak je to tam přiveden proud nebo jakékoliv postřehy? Teď o víkendu rpověřím,jestli tam jde proud a uvidím dále.
Předem díky!
Ahoj, mám podobný problém, jako předchozí pisatel. Naboural jsem
trochu (nárazník, výztuha, kapota), chladiče, světla vydržely, poté co jsem auto složil nesepne mi spojka na kompresoru. Kontrolka na palubce mi svítí. Myslel jsem tedy, že mi ušel plyn, dojel jsem na doplnění, chybělo málo, těsnost v pořádku. Na pojistky jsem koukal, žádnou špatnou nenašel. Je ještě něco co zkontrolovat? Napadne Vás něco? Pomůže mi diagnostika - mám za ni platit?
Díky moc za radu, léto na krku a klima nic.
Díky Zbrolik

Díky moc za radu, léto na krku a klima nic.
Díky Zbrolik
Nemusí, pokud nebude v soustavě správnej tlak, tak tam řídící jednotka klimatizace těch 12V nepustí
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic