případně stačí jak velký je v tom rozdíl, časem budu potřebovat něco do čeho nacpu kočárek a podobný věci
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
velikost kufru e46 touring a e39 touring
-
michal09
- Klubové ID: 1407
E46 Touring má malej kufr, na to že jde o kombíka. Má vysoký dno a je poměrně úzký, se zataženou roletou se mi tam vejde stejně věcí jako do e36 sedan...calif píše:Zdravim, vi nekdo obsah kufru v litrech u 46 tour a 39 tour?
případně stačí jak velký je v tom rozdíl, časem budu potřebovat něco do čeho nacpu kočárek a podobný věcia čeká mě koupě kombajna, budu se rozhodvat mezi trojkou a pětkou....
par let mam e36 kupé a kufr se mi zdál akorát, ale jak rikam, kocarek do toho nedam
takze e46 uz dopredu škrtám... e39 z posledních let výroby treba na sauto jsou same 530d, a jelikoz jezdim do prace pet kilaku tak si myslim ze diesel je asi zbytečný trápit?
E34 mě taky napadla, ale sehnat kus v super stavu, touringu,a s pěknou výbavou bude asi problém....
no aktual to bude snad az pristi rok....
ale dik za ten poznatek o kufru ty trojky...
E34 mě taky napadla, ale sehnat kus v super stavu, touringu,a s pěknou výbavou bude asi problém....
no aktual to bude snad az pristi rok....
ale dik za ten poznatek o kufru ty trojky...
- scooter_x
- Klubové ID: 3560
Zas maximální prostor po sklopení sedaček je v e46 1345l a v e39 1525l.
Přijde mi, že ty objemy základního zav. prostoru jsou větší u e46 kvůli tomu, že ta má podle oka o něco výš umístěnou roletku oproti e39, a mam dojem že ty základní objemy se měří právě jen po ni, ne po střechu. E39 má po roletu dost mělkej ten kufr.
Tak to bude možná tim...
Přijde mi, že ty objemy základního zav. prostoru jsou větší u e46 kvůli tomu, že ta má podle oka o něco výš umístěnou roletku oproti e39, a mam dojem že ty základní objemy se měří právě jen po ni, ne po střechu. E39 má po roletu dost mělkej ten kufr.
Tak to bude možná tim...
mam E46 touring a kocarek na pohodu ( kdyz teda koupis nejaky ktery se da rozumne slozit ) Jinak ale mista malo..... to je fakt.... jak prijdou na radu tasky,odrazedlo tak zacina byt těsno
... a to uz je zaplnena i sedacka vzadu za ridicem kramama.... po 3 letech uz je to klid..... to uz misto stačí 
e46 nema ziadne blbosti po stranach, avsak nezlozis sedackyy na maximum, kdezto v e39 sedacky das max dole a vyspia sa tam dvajja dospely ludia, pouzivam to na dovolenky. bohuzial po stranach je krytovanie subaku a navigacie, taktiez ta roleta je nizko, inac je kufor v e39 o dost vecsi ako v e46. ak si troska pritiahnes sedacku odniesol som dvere aj so zarubnou so zavretym kufrom.