Ale v čem je rozdíl když teda nebude pasovat ? Jestli je víko kufru třeba sedanu širší nebo užší oproti coupé ? Protože mám na autě origo křídlo a už Mattyx říkal, že je pro sedana, ale mě přijde, že je pro coupé, protože to křídlo o 5-10mm nesedí
Na těch dosedových plochách to z pohledu zezadu musí sedět na obrys kufru. Prostě to nepřečnívá ani neschází (pokud to nemáš posunuté na jednu stranu) ...
Dneska jsem chtěl měnit žhavičky ale nějak z toho sešlo tak to nechám na zejtra a taky rovnou kouknu na to křídlo a jestli tam bude 51 71 2 489 685 tak jsem vyhrál sportku
Lucifer píše:Jak hovno dělám hledám informace jako jsou tyhle
Dneska jsem chtěl měnit žhavičky ale nějak z toho sešlo tak to nechám na zejtra a taky rovnou kouknu na to křídlo a jestli tam bude 51 71 2 489 685 tak jsem vyhrál sportku
jak jsou ta křídla přidělávaná? Já mám na mojí E34 křídlo, je to origo BMW díl, ale docela rád bych kdybyšlo lusknout prstama a bylo by pryč, nesedí mě to k tomu autu. To je přišroubovaný, nebo lepený... nevíte?
Perunwit píše:tak to je na prdel... když to sundam, mam tam díry
To už máš jedno, protože pokud je to lepené, tak to lepidlo z toho nedostaneš moc rozumným způsobem a většinou se to musí stejně přebrousit a zalakovat.
Takhle máš "jen" díry ... ty jdou zakitovat a šikovný lakýrník to zastříkne ...
no to jo, ale díra je prostě porušení materiálu a tudíž možný počáteční bod koroze, pokud do toho zasáhnu. No, uvidíme, jestli najdu odvahu. V létě budu dělat lemy, tak by se to mohlo svézt s tim...
btrw. docela by mě zajímala skutečná efektivita toho křídla při rychlostech zákonných na našich silnicích... pochybuju, že bude vůbec nějaká.