Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

okresky středočeský kraj ?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hypno
Klubové ID: 3160

#1 Příspěvek od Hypno »

Ahoj,

máte někdo tip na okresky na východ od Prahy, kde se dá aspoň trochu slušně zajezdit ? Mám na mysli nějakej kvalitní kus cesty, kde není moc provoz a dá se tam prohánět v zatáčkách :D Jsem okres Nymburk a tady je to všude bída s nouzí ...

Díky
marecekoi
Klubové ID: 3174

#2 Příspěvek od marecekoi »

Dobré okresky jsou na Praze-západ kousek za zličínem.Silnice mezi polema, tekže vidíš jestli ti do zatáčky něco jede nebo ne :wink:
honzabiker1

#3 Příspěvek od honzabiker1 »

Okolo Berouna jsou super silnice na projizdky - Karlstejn, Svaty Jan pod Skalou, Srbsko, atd.. Sice to neni Praha vychod, ale od Prahy je to kousek..
ARMAN

#4 Příspěvek od ARMAN »

okruhy sosna, brno, most, letiště atd, zavodniku Obrázek
Dan td
Klubové ID: 590

#5 Příspěvek od Dan td »

Brandýs n. L. a okolí je bída, jsi rád, když tu projedeš aniž něco zničíš na autě. Jediná výjimka je silnice Zápy - Jirny, je úplně nová, ale provoz celkem velký včetně kamionů a je to víceméně furt rovně.
Od Úval dolů nevím, jak to je.
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
marecekoi
Klubové ID: 3174

#6 Příspěvek od marecekoi »

Z Jenče u prahy do Unhoště je asi 2km rovinka, kde vidíš až na konec.To je fakt super :wink: jinak berounsko,karlštějnsko a srbsko je fakt paráda
bibikuba

#7 Příspěvek od bibikuba »

hlavně dávej bacha,když já naposledy závodil měl jsem za zadkem přilepenou modrou koktu¨myslel jsem že je to nějakej provokatér s embéčkem co chce závodit :wink: Jsem mu ukázal že 3,0 v naftě prostě jede a koktě ujede :D :D Pak jsem zajel už z volna do Prahy samo s koktou zas za zadkem-se rozumí že to byla Policejní :cry: :cry: Samozřejmě je zajímalo ce je to za motor a když jsem řekl že je to ropa a vymetám jen pavučiny tak to bylo vyřešený jen domluvou :D od té doby si dávám docela majzla a pavučiny už moc nevymetám.......Ps.nejvíc závodníků končí na hřbitově :?
Hypno
Klubové ID: 3160

#8 Příspěvek od Hypno »

bibikuba píše:hlavně dávej bacha,když já naposledy závodil měl jsem za zadkem přilepenou modrou koktu¨myslel jsem že je to nějakej provokatér s embéčkem co chce závodit :wink: Jsem mu ukázal že 3,0 v naftě prostě jede a koktě ujede :D :D Pak jsem zajel už z volna do Prahy samo s koktou zas za zadkem-se rozumí že to byla Policejní :cry: :cry: Samozřejmě je zajímalo ce je to za motor a když jsem řekl že je to ropa a vymetám jen pavučiny tak to bylo vyřešený jen domluvou :D od té doby si dávám docela majzla a pavučiny už moc nevymetám.......Ps.nejvíc závodníků končí na hřbitově :?
Já mám v tomhle zatím docela štěstí. Jednou mě teda zastavil policejní Passat když jsem si vezl domů jedno "podauto", ale všechno bylo v pořádku - rychlost, doklady, VIN, atd..takže zase znechuceně odjeli :D

Jinak díky za tipy :-) Teď jak je venku pěkně a svítí, tak to nejde nejezdit, takže určitě vyzkouším 8)

Teď o víkendu jsem našel perfektní cestu - silnice vedle(podél) dálnice z Ml. Boleslavi do Benátek n. Jizerou, je relativně kvalitní, široká a má něco do sebe :-)
bmwfan18
Klubové ID: 2988

#9 Příspěvek od bmwfan18 »

Slusnej vylet je z Prahy od Letnan na Melnik.
bmwfan18
Klubové ID: 2988

#10 Příspěvek od bmwfan18 »

Radsi bacha na ty zavody a jezdi hlavne opatrne :)
Dettektorr

#11 Příspěvek od Dettektorr »

Jestli myslíš tu starou silnici do Mělníka, tak ta je hezká, ale furt plná aut, to je o hovně. Nejlíp z Berouna na Karlštejn, ale bacha na nás motorkáře, taky to tam máme moc rádi :lol:
milan.vazeny
Klubové ID: 2463
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od milan.vazeny »

Doporučuju trasu Karlštějn-Beroun přez Srbsko je to mazec :wink:
Odpovědět