máte někdo tip na okresky na východ od Prahy, kde se dá aspoň trochu slušně zajezdit ? Mám na mysli nějakej kvalitní kus cesty, kde není moc provoz a dá se tam prohánět v zatáčkách Jsem okres Nymburk a tady je to všude bída s nouzí ...
Brandýs n. L. a okolí je bída, jsi rád, když tu projedeš aniž něco zničíš na autě. Jediná výjimka je silnice Zápy - Jirny, je úplně nová, ale provoz celkem velký včetně kamionů a je to víceméně furt rovně.
Od Úval dolů nevím, jak to je.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
hlavně dávej bacha,když já naposledy závodil měl jsem za zadkem přilepenou modrou koktu¨myslel jsem že je to nějakej provokatér s embéčkem co chce závodit Jsem mu ukázal že 3,0 v naftě prostě jede a koktě ujede Pak jsem zajel už z volna do Prahy samo s koktou zas za zadkem-se rozumí že to byla Policejní Samozřejmě je zajímalo ce je to za motor a když jsem řekl že je to ropa a vymetám jen pavučiny tak to bylo vyřešený jen domluvou od té doby si dávám docela majzla a pavučiny už moc nevymetám.......Ps.nejvíc závodníků končí na hřbitově
bibikuba píše:hlavně dávej bacha,když já naposledy závodil měl jsem za zadkem přilepenou modrou koktu¨myslel jsem že je to nějakej provokatér s embéčkem co chce závodit Jsem mu ukázal že 3,0 v naftě prostě jede a koktě ujede Pak jsem zajel už z volna do Prahy samo s koktou zas za zadkem-se rozumí že to byla Policejní Samozřejmě je zajímalo ce je to za motor a když jsem řekl že je to ropa a vymetám jen pavučiny tak to bylo vyřešený jen domluvou od té doby si dávám docela majzla a pavučiny už moc nevymetám.......Ps.nejvíc závodníků končí na hřbitově
Já mám v tomhle zatím docela štěstí. Jednou mě teda zastavil policejní Passat když jsem si vezl domů jedno "podauto", ale všechno bylo v pořádku - rychlost, doklady, VIN, atd..takže zase znechuceně odjeli
Jinak díky za tipy Teď jak je venku pěkně a svítí, tak to nejde nejezdit, takže určitě vyzkouším
Teď o víkendu jsem našel perfektní cestu - silnice vedle(podél) dálnice z Ml. Boleslavi do Benátek n. Jizerou, je relativně kvalitní, široká a má něco do sebe
Jestli myslíš tu starou silnici do Mělníka, tak ta je hezká, ale furt plná aut, to je o hovně. Nejlíp z Berouna na Karlštejn, ale bacha na nás motorkáře, taky to tam máme moc rádi