Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Angels Eyes-problém

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
cypressjoe
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od cypressjoe »

tip : trochu jsem si zablbnul - ale mohlo by to být ok

oběd

jízda Frýdek - Šance-přes Bílou a Bečvy a Fren zpět na Brušperk
Obrázek

tak nějak třeba nebo ten fren :)
Lukino12

#42 Příspěvek od Lukino12 »

hele to jsi nekde nasel tenhle sraz,nebo jsi sam vymyslel?vypada to dost zajimave a 1.4. je za chvili :wink: aj ta spanilka zni dobre protoze to jsou mista kde jsem poradne jeste ani nebyl:)
motokarista
Klubové ID: 2441

#43 Příspěvek od motokarista »

Zní to zajímavě,akorat spanilka okolo 90km :D uvidíme jestli se to ujme,musí nás být více,dám to do mé sekce srazy v okolí ostravy :D
cypressjoe
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od cypressjoe »

no vymyslel - je to takovej nástřel - neděle - lokace jak sem ti psal do PM - ta spanilka je asi docela dlouha pravda případně co třeba na Hukvaldy pak přes Příbor a Mošnov zpět na Brušperk ?

No uvidíme.. jak se to ujme , přesně tak
Lukino12

#45 Příspěvek od Lukino12 »

zni to dobre,ale tu spanilku asi fakt zkratit i kdyz me by to nevadilo omrknout krasy valasska.jo a hlavne nesmime zapomenout na plan B,kdyz parkoviste ktere jsi zvolil bude zabrane nekym jinym a Bavoracci si nebudou mit kde stoupnout.tohle prekvapilo kluky na Bystricce,zacal tam bagrovat nejaky bagr,ale jelikoz dobre znali mistni teren tak to velice rychle vyresili a zavedli nas nekde jinde.
cypressjoe
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od cypressjoe »

OK, uvidime kolik bude tak lidi a až bude tak tyden před tak tam sjedu to okouknout případně bloknu nějaký stůl v restauraci.
baworakovej
Klubové ID: 1193

#47 Příspěvek od baworakovej »

Zdar řešili jste už někdo trubice do AE CCFL tedy myslím že mám tyto protože se mi poarilo vytrhnout kablik a při prozkoumání jsem zjistil že to je něco jako zářivková trubice.
Neví někdo jestli se dá taková věc sehnat?
Mám E 46 kupé facelift a nekdo je tady nedelal mám je z německa a byl stím docela problém s objednáním :cry:
Odpovědět