ty to prostě nepochopíš, tady nejde o nic jinýho než o matematiku, tady máš dvě stránkypazda píše:...tvuj prvni odkaz, vidim jich tam docela hodne....
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
ukaž mi na nich kde tam mám E36 E46 compacty nebo cokoliv jiného než jsou 323ci a 330ci?
neukážeš narážíš pořád na první odkaz, který jsem dal, když se podíváš na tyhle dva, tak tam nic jinýho než 323ci a 330ci nenajdeš a spotřeba není o půl litru jak tvrdíš ty, ani o litr jak jsem psal, ale o 1,33 litru to nejenže potvrzuje mou teorii, ale dokonce zvětšuje ten finanční rozdíl takže ne 36000 za 100000km ale 49000 při 37kč/l což dá celkem nějakých 55-60 za 4 roky to jsi na 15 ročně a víc jak litr měsíčně
jasný není to praxe všechno je teorie a já jsem letadlo, tady ti lidé jsou všichni teoretici a nikdo z nich těmi auty nejezdí, stránka je vymyšlená a celé je to FAKE
už jen tím cos napsal robimu jsi potvrdil, že mám pravdu, když je to na 25000km tak nešetřím ale na 40000 ano? a co teprve celkových 100? jediný rozdíl v tom šetření je v rychlosti
a tvrzení, že ty peníze nevidíš a že je utratíš jinde a že se posere tohle a tamto, je hloupá, jelikož nikdy nevíš co se vysype, ale o to nejde vysypat se může jak to i tamto obě auta jsou stejně poruchová a tohle je irelevantní, ano nikdo ti nikdy nedokáže reálně ten rozdíl na všech nákladech, ale my se bavíme o provozních, takže matematicky to funguje v reálných příkladech => existuje to
dle tvé teorie bych mohl říct, že když koupím veyrona a polo, tak polo může být dražší na provoz jako veyron, jelikož nejsi schopný to nikdy srovnat, stejný čas silnice styl jízdy atd prostě ne a důkaz na to taky nedáš, navíc se ti polo může desetkrát vysypat a budeš ho kupovat zgruntu celé nové po dílech a na veyronu nevyměníš ani brzdy a to se ti to hned zvedne ty náklady na km u pola výš než u veyrona, ale matematicky je to na provozních nákladech jasné, mimochodem s tím nemá co dělat vysoká škola, to je matika základní školy
opomenul jsi naprosto druhého vysokoškoláka Hollyho, který ti na tuhle debatu rezignoval už dávno
nic končím tohle je furt dokola, Ondra moc dobře ví proč si to koupil a myslím, že ho ten můj a hollyho, i kdyby smyšlený výpočet, hřeje u srdce a má radost, že šetří, tak mu ji klidně vyvrať mě je to jedno, já si stojím za svým, přít se o tom, kdo má pravdu už nechci, z toho co jsi napsal souhlasím jen s tím, že nikdy nevíš co se dál vysype a které z dvou aut bude nakonec dražší, ale to je tolik neznámých, že to nikdy nedopočítáš, tady jsme řešili jen náklady na provoz ne údržbu
mír a čau