Dnes jsem dával X3 (2008) do autorizovaného servisu a mimo jiné chtěl přitáhnout ruční brzdu, protože zabírá dost vysoko..
Neudělali to s odůvodněním, že když se ruční brzda seřídí tak, aby pakny trochu škrtaly (a tedy zabírala líp při vytažení).. Hrozí to, že se jedna pakna rozpadne a o tu druhou se potom nějak zarazí a to zablokuje kolo..
Protože v jiném servisu mi na dvou jiných autech normálně ručku seřizovali a problém v tom vůbec neviděli, zajímalo by mě kde je pravda. Přeci jen bych asi nechtěl zažít zablokované kolo někde na úzké okresce.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Riziko plynoucí z přitáhnutí ruční brzdy?!
Já si myslím, že na to neměli buď čas, nebo se jim nechtělo.. Ale ta argumentace zněla celkem výhrůžně. Proto si říkám, že kdyby to byla pravda a opravdu to byla pravda, asi by o tom někdo něco věděl..
Jinak jsem nepočítal na jakém zubu to zabírá, musí se zkrátka hodně vytáhnout, ne jak to mám na jiných autech.
Možná jim pošlu mail, ať mi to ještě jednou vysvětlí, že nerozumím tomu, proč by mi neměla fungovat ručka u relativně nového auta, se kterým se denně jezdí.
Jinak jsem nepočítal na jakém zubu to zabírá, musí se zkrátka hodně vytáhnout, ne jak to mám na jiných autech.
Možná jim pošlu mail, ať mi to ještě jednou vysvětlí, že nerozumím tomu, proč by mi neměla fungovat ručka u relativně nového auta, se kterým se denně jezdí.
Já si myslím, že na to neměli buď čas, nebo se jim nechtělo.. Ale ta argumentace zněla celkem výhrůžně. Proto si říkám, že kdyby to byla pravda a opravdu to byla pravda, asi by o tom někdo něco věděl..